Σταφύλι για ανάπλαση, κολλαγόνο, ελαστίνη, νιάτα και λάμψη. Άπλωσε απλώς τον χυμό του!

Σταφύλι για ανάπλαση, κολλαγόνο, ελαστίνη, νιάτα και λάμψη. Άπλωσε απλώς τον χυμό του!

 

Το σταφύλι είναι ένα εξαιρετικό αντιγηραντικό όπλο που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μένει ανεκμετάλλευτο. Μια απλή επάλειψη με σταφύλι σβήνει τις ρυτίδες, αναπλάθει το κολλαγόνο και δίνει φυσική και μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα.

Πανέμορφος καρπός που δίνει ζωή στα όργανα του σώματος τα αποτοξινώνει και τα καθαρίζει όταν αυτός τρώγεται. Εξωτερικά με την εφαρμογή του πάνω στο δέρμα, δημιουργεί ολοκάθαρη υγιή και δυνατή επιδερμίδα. Το σταφύλι είναι ο βασιλιάς της επιδερμίδας και της αποτοξίνωσης.

Μάσκες μα σταφύλι.

Απλή επάλειψη. Συστηματική χρήση καθώς απλώς το τρώτε, ανοίγεται ένα σταφύλι στη μέση και το απλώνετε πάνω στις ρυτίδες του προσώπου σας.

Επανόρθωση της υγείας της επιδερμίδας μετά από έκθεση στον ήλιο.

Υλικά

-1 κρόκος αυγού
•20-30 ρόγες πράσινου σταφυλιού
• 1 πρέζα τριμμένη μαστίχα Χίου.(σκόνη)

Λιώστε τα σταφύλια και ανακατέψτε τα με  τον κρόκο αυγού .Προσθέστε την  σκόνη της μαστίχας Χίου. Αν υπάρχει ακμή προσθέστε 2-3 σταγόνες μάσκας πρόπολης. Απλώστε το μείγμα σε καθαρό πρόσωπο για 15 λεπτά. Μετά, ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό νερό. Η μάσκα αυτή προσφέρει ανάπλαση, αναγέννηση, σύσφιξη, τόνωση έξτρα λάμψη!

Παραλλαγές:

30 ρόγες πράσινου σταφυλιού/ με κρέμα γάλακτος/ με ασπράδι αυγού/με αβοκάντο και μέλι/με γιαούρτι/ με τζελ αλόης  /με πράσινο τσάι για τόνωση της επιδερμίδας για επανόρθωση ,λάμψη και σβήσιμο των μικροατελειών.

Με ότι και να συνδυάσετε το σταφύλι σας, η ανάπλαση και η ανανέωση σας μετά από την έκθεση σας στον ήλιο καθώς και η επανεργοποίηση του κολλαγόνου είναι βέβαιη.

Γιατί το σταφύλι είναι τόσο αποτελεσματικό στην αντιγήρανση;

Γιατί περιέχει πολυφαινόλες Οι πολυφαινόλες προσφέρουν αποτοξίνωση λόγω της αντιοξειδωτικής τους  προστασίας.. Σταματούν τη δράση και την δημιουργία των ελευθέρων ριζών Oι πολυφαινόλες είναι ο μέγας προστάτης του κολλαγόνου και την ελαστίνης μας ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν σύσφιγξη και άψογο λαμπερό δέρμα.

Και το χειμώνα τι κάνουμε χωρίς σταφύλι;
Χρησιμοποιούμε ως συσφικτική λοσιόν ή ως εικοσάλεπτη μάσκα…. κρασί!

Ζωή Κυροπούλου.
Πηγή: www.egoismos.gr

Σταφυλοκουκουτσέλαιο απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr