Το πιο εύκολο καλοκαιρινό scrub είναι με ντομάτα!

Το πιο εύκολο καλοκαιρινό scrub είναι με ντομάτα!

 

Αυτό είναι το πιο εύκολο καλοκαιρινό scrub με ντομάτα!
Δοκιμάστε το…

Βιβή Αγγελάκη

Είναι από τα αγαπημένα λαχανικά των περισσότερων και ειδικά τώρα το καλοκαίρι δύσκολα κάποιος αντιστέκεται σε μια κρύα σαλάτα με αυτές! Κι όμως, εκτός από νόστιμη και ιδιαίτερα θρεπτική, η ντομάτα μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει το beauty όπλο κάθε γυναίκας!

Εκτός, από πλούσια σε αντιοξειδωτικά και λυκοπένιο, που λειτουργεί ως φυσικό αντηλιακό και προστατεύει την επιδερμίδα από τη βλαβερή ακτινοβολία, η ντομάτα συμβάλλει στη μείωση της ακμής, διατηρώντας την επιδερμίδα φωτεινή και σφριγηλή!

Αν, λοιπόν, ψάχνετε για ένα εντελώς φυσικό και γρήγορο τρόπο να κάνετε απολέπιση, τότε δεν έχετε να δοκιμάσετε αυτό το scrub με ντομάτα! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι:

μια ντομάτα
λίγη κρυσταλλική (άσπρη) ζάχαρη

Η προετοιμασία θα σας πάρει μερικά λεπτά:
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε μια ντομάτα στη μέση και να ακουμπήσετε το κομμένο τμήμα της στη κρυσταλλική ζάχαρη έως ότου όλη η επιφάνεια της ντομάτας καλυφθεί ομοιόμορφα. Τώρα, μπορείτε να εφαρμόστε το μισό τμήμα ντομάτας στο πρόσωπο ή το σώμα σας κάνοντας παράλληλα απαλές, κυκλικές κινήσεις. Αφήστε το scrub για 15 λεπτά και στο τέλος ξεπλύνετε.

www.queen.gr

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr