Κάντε σύσφιξη της επιδερμίδας σας με το βότανο της μέντας! Το μυστικό που θα σας πάει τουλάχιστον 5 χρόνια πίσω.

Κάντε σύσφιξη της επιδερμίδας σας με το βότανο της μέντας! Το μυστικό που θα σας πάει τουλάχιστον 5 χρόνια πίσω.

 

Είμαστε πολυάσχολες και δυστυχώς δεν προλαβαίνουμε πάντα να κάνουμε έναν απολαυστικό καθαρισμό στο σπίτι. Εκείνο το μισάωρο όμως που διαρκεί ένας καθαρισμός πάνω από την κατσαρόλα με τους ατμούς της, η ευεξία και η θεραπεία της ψυχής είναι και αυτές δεδομένες.

Αν μπορείτε να δώσετε αυτό το μισάωρο στον εαυτό σας τότε ακολουθήστε αυτή την απλή και θαυματουργή θεραπεία.

Θα σας αφήσει άναυδες πόσο απλό είναι να εξαφανιστούν οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια, να λάμψει το πρόσωπο σας και να συσφίξει το περίγραμμα του, κάτω και γύρω από τα μάγουλα.

Επίσης η μορφή σας θα αποπνέει απαλότητα και ηρεμία.

Διαδικασία.

Βάζετε μια κατσαρόλα να βράσει μαζί με μια ενισχυμένη και γενναιόδωρη δόση μέντας. (βότανο)
Αφού βράσουν νερό και βότανο δυνατά, στη συνέχεια χαμηλώνετε το βρασμό και βάζετε το πρόσωπο σας πάνω από την κατσαρόλα ώστε να απορροφήσει το δέρμα του προσώπου σας, όλους τους υδρατμούς από το βότανο και τα πολύτιμα αιθέρια έλαια του.

Θεωρώ προσωπικά ότι αν απλώσετε ελαιόλαδο πάνω στο καθαρό σας πρόσωπο πριν σταθείτε πάνω από τους υδρατμούς, θα επιτύχετε καλύτερο καθαρισμό. Αλλά είναι δική σας η απόφαση.

Επίσης κάποιες κυρίες μπορούν να σταθούν άνετα πάνω από μια κατσαρόλα με μια πετσέτα πίσω από το κεφάλι τους ώστε να κλείνει την δίοδο στους υδρατμούς και εκείνοι να περιοριστούν στο πρόσωπο τους. Είναι σαφώς πολύ καλό αυτό ως τακτική, αλλά εάν δεν την αντέχετε , δεν πειράζει καθόλου να μην την επιλέξετε και να μείνετε με γυμνό κεφάλι και μάλιστα που και που να τραβιέστε (εφόσον δεν μπορείτε να ανεχτείτε τόση ζέστη σε διάρκεια). Πάλι τα αποτελέσματα θα είναι υπέροχα!

Μυστικό.

Θεωρώ ότι εάν κάναμε αυτόν τον φυσικό καθαρισμό όλες από μια φορά την εβδομάδα στο σπίτι, δεν θα υπήρχε καμιά γυναίκα με ρυτίδες ή κούραση στο πρόσωπο. Και σίγουρα θα κρύβαμε πολλά χρόνια!! Αν όμως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, επιλέξτε αυτή την κούρα ομορφιάς μια μέρα πριν από μια σημαντική για εσάς εκδήλωση ή συνάντηση.

Ζωή Κυροπούλου
Πηγή: egoismos.gr

Αιθέριο έλαιο μέντας. Σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα.

Λάδι μέντας. Σύσφιξη-τόνωση

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr