Συνταγή: Σούπερ κρέμα επανόρθωσης μαλλιών. Λάμψη ζωντάνια και υγεία από τη φθορά

Συνταγή: Σούπερ κρέμα επανόρθωσης μαλλιών. Λάμψη ζωντάνια και υγεία από τη φθορά

 

Η παρακάτω μάσκα μπορεί να σας φανεί απαραίτητη μετά από την ταλαιπωρία μιας ασθένειας η οποία αποδυνάμωσε τα μαλλιά σας ή από την ταλαιπωρία των καλοκαιρινών διακοπών του θαλασσινού νερού, τη φθορά από το αλάτι και τον ήλιο.

Θα χρειαστείτε:

2 κουταλιές λάδι αβοκάντο

1 κουταλιά καστορέλαιο

Μια κουταλιά κονιάκ

2 αυγά.

 

Πως θα παρασκευάσετε την μάσκα σας.

Θα χτυπήσετε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα ομογενοποιημένο προϊόν. Μετά θα πάρετε την κρέμα σας και θα κάνετε μασάζ στα μαλλιά σας και στο δέρμα του κεφαλιού σας. Uα τυλίξετε τα μαλλιά σας με την πετσέτα σας και θα αφήσετε να περάσει ένα διάστημα 20 λεπτών. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, λούζεστε κανονικά.

Πρόκειται για μια μάσκα τροφής και επανόρθωσης για τα μαλλιά που υποφέρουν από ξηρότητα λόγω ισχυρής ταλαιπωρίας . Είναι φυσικά ιδανική για την αποκατάσταση των μαλλιών μας, γιατί δίνει λάμψη και τροφή στην τρίχα. Ειδικότερα όμως το καλοκαίρι, είναι θεραπευτική. Χρησιμοποιείτε σε μαλλιά που δεν έχουν λάμψη και χρειάζονται άμεση θεραπεία. Όμως όλα τα λάδια λειτουργούν πάντα και προληπτικά.

Το αβοκάντο ενυδατώνει εντυπωσιακά τα μαλλιά. Είναι το ιδανικό λάδι για ξηρά μαλλιά με τάση να φριζάρουν.

Το καστορέλαιο είναι ένα τρομερά δυναμωτικό λάδι για την τρίχα. Μην το παρακάνετε όμως. Θέλει τόσο..όσο! Το καστορέλαιο χρησιμοποιείτε πάντα με φειδώ γιατί σε υπερβολική δόση θα τα ξηράνει. Θα δημιουργήσει δηλαδή αντιστρόφως ανάλογο αποτέλεσμα από αυτό που θέλουμε. Το καστορέλαιο είναι ιδανική θεραπεία για μαλλιά που σπάνε..

Τα αυγά δημιουργούν εντυπωσιακά μακριά μαλλιά

Το κονιάκ τα αναζωογονεί και τους δίνει λάμψη.

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Καστορέλαιο των 100ml.

αβοκάντο – avocado oil απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr