Αγγούρι: Με τις πιο απλές συνταγές μετατρέπεται σε πολύτιμο φυσικό καλλυντικό!

Αγγούρι: Με τις πιο απλές συνταγές μετατρέπεται σε πολύτιμο φυσικό καλλυντικό!

Το αγγούρι είναι πλούσιο σε βιταμίνες και πολύτιμα ιχνοστοιχεία που το κάνουν θαυματουργό σύμμαχο και για την ρουτίνα ομορφιάς μας! Μάλιστα, ο φλοιός του περιέχει βιταμίνη Α που βοηθάει στην ενυδάτωση και ανάπλαση του δέρματος και έχει θαυματουργά αποτελέσματα στη φροντίδα της επιδερμίδας.

Δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από 1 αγγούρι για να δώσεις τέλος στα πιο συχνά προβλήματα ομορφιάς! Δες τους πιο απλούς τρόπους να το μετατρέψεις σε πολύτιμο φυσικό καλλυντικό:

#1 Για τα κουρασμένα βλέφαρα:

Απλά κόψε μερικές φέτες αγγουριού και βάλε τις στο ψυγείο. Έπειτα βάλε τις δροσερές φέτες πάνω στα κουρασμένα βλέφαρα για 10 λεπτά, για να καταπραΰνεις και να ξεκουράσεις την επιδερμίδα σου, ενώ ταυτόχρονα θα δώσεις έξτρα λάμψη στο βλέμμα σου!

#2 Τονωτική λοσιόν:

Απλά βάλε στον αποχυμωτή ένα αγγούρι και χρησιμοποίησε το χυμό του σαν σέρουμ για να αναζωογονήσεις και να τονώσεις την επιδερμίδα σου με τον πιο απλό και φυσικό τρόπο.

#3 Πίλινγκ με τη φλούδα του αγγουριού:

Όπως είπαμε, η φλούδα του αγγουριού είναι πλούσια σε βιταμίνη Α που βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου αλλά και την τόνωση της επιδερμίδας. Κάνε λοιπόν μια ήπια απολέπιση βάζοντας τη φλούδα και λίγο τριμμένο αγγούρι σε ένα τούλι. Πιέζοντας τη γάζα κάνε ελαφριές, κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπό σου.

Extra tip: Καλό είναι να επιλέξεις βιολογικά αγγούρια και να τα πλύνεις πολύ καλά πριν οποιαδήποτε χρήση.

www.faysbook.g

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!
24ώρη Eνυδατική Κρέμα για την καταπολέμηση της ξηρότητας σε ώριμες επιδερμίδες.
Εντατικός συσφικτικός ορός αποτοξίνωσης με αποτέλεσμα lifting για την ηλικία των 40 και πάνω.

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr