Η καλύτερη κρέμα κατά της κυτταρίτιδας είναι σπιτική!

Η καλύτερη κρέμα κατά της κυτταρίτιδας είναι σπιτική!

By Αργυρώ Ντόκα

Σε επισκέφτηκε πάλι η –όχι καλή σου φίλη- κυρία κυτταρίτιδα; Για να μην αγχώνεσαι πια μόνη σου, σου έχω τη λύση. Δες πως θα φτιάξεις τη πιο θαυματουργή κρέμα κατά της κυτταρίτιδας στο σπίτι σου!

Οι ειδικοί συνηθίζουν να λένε – και δεν έχουν άδικο- πως η καφεΐνη και η αλόη αποτελούν τα μεγάλα όπλα για να τα βάλεις με την κυτταρίτιδα. Αυτά θα χρησιμοποιήσεις και εσύ στη νέα αυτή κρέμα.

Η καφεΐνη λειτουργεί ως απολεπιστικό, που μπορεί να τονώσει την κυκλοφορία του αίματος και να ενεργοποιήσει τα κύτταρα του δέρματος. Με τη συστηματική χρήση κιόλας θα δεις την επιδερμίδα σου πιο απαλή από ποτέ.

 

Πήγαινε στη κουζίνα και ετοιμάσου για μαγείρεμα! Θα χρειαστείς μια λοσιόν με βιταμίνη Ε και Aloe Vera για να αναζωογόνησεις την επιφάνεια του δέρματος σου. Ακόμα θα χρειαστείς λίγο ανθόνερο (ένα άλλο προϊόν το οποίο ενθαρρύνει την κυκλοφορία, και βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας), κρύο καφέ και αντηλιακό. Ανακάτεψε όλα τα συστατικά σε ένα άδειο μπουκάλι από λοσιόν είτε σε ένα δοχείο με ψεκαστήρι.

Στο άδειο δοχείο προσθέστε το ένα τρίτο λοσιόν με βιταμίνη Ε και Aloe Vera, και το άλλο ένα τρίτο με το αντηλιακό. Έπειτα φτιάξτε ένα καφεδάκι νες με τρεις κουταλιές της σούπας καφέ. Αφήστε τον καφέ να κρυώσει και στη συνέχεια συμπληρώστε το υπόλοιπο ένα τρίτο του δοχείου με τον καφέ έως να γεμίσει τελείως το δοχείο. Ανακινήστε καλά έτσι ώστε το μείγμα να αναμειχθεί καλά.

Εφάρμοσε την κρέμα κατά της κυτταρίτιδας δύο φορές την ημέρα μία το πρωί και μία το βράδυ και στις πρώτες 15 ημέρες θα δεις διαφορά.

Φρόντισε να κάνεις μασάζ στην περιοχή και μην αρκεστείς μόνο στο άπλωμα της κρέμας.

www.keepup.gr

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας.

Τζελ αλόης.

Αρκευθος. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα-αδυνατίζει.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr