Λαμπερό δέρμα στις δύσκολες μέρες

Λαμπερό δέρμα στις δύσκολες μέρες

Περιποιηθείτε το δέρμα σας στις δύσκολες μέρες

Τι και αν έχετε περίοδο; Αυτό δεν σημαίνει πως το δέρμα σας δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι λαμπερό!

♥Τόνωση & λάμψη: αυτές τις δύσκολες μέρες το δέρμα σας δείχνει πιο θαμπό και γενικά έχει την τάση να είναι πιο λιπαρό απ’ ό,τι συνήθως. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να φροντίσετε το δέρμα σας να είναι λαμπερό με υλικά που έχετε στο ψυγείο σας.

• Συνταγή για λαμπερό δέρμα: ανακατέψτε καλά μισό μήλο που θα το έχετε λιώσει στο μπλέντερ με δύο κουτ. σούπας βρώμη, μία κουτ. σούπας γάλα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και ένα κουτ. γλυκού τζίντζερ που θα έχετε ψιλοκόψει και πιέσει ελαφρά, έτσι ώστε να βγουν οι χυμοί του. Απλώστε το μείγμα για 15 λεπτά σε όλο τοπρόσωπο και μετά ξεβγάλτε με χλιαρό νερό.

• Τip: Για να ξεκουράσετε τα βλέφαρά σας και να εξαφανίσετε τις σακούλες, βάλτε ροδέλες αγγουριού πάνω στα κλειστά σας μάτια. Η δροσιά και τα συστατικά του κάνουν θαύματα!

♥Ο καθαρισμός να είναι καλά: ο καθαρισμός της επιδερμίδας σας είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάτε αυτές τις μέρες. Καθαρίστε το δέρμα σας το πρωί πριν απλώσετε την κρέμα σας και θα δείτε την επιδερμίδα σας λεία και καθαρή.

• Τα σπυράκια και τα στίγματα εμφανίζονται εκτάκτως αυτές τις μέρες που οι ορμόνες σας έχουν τρελαθεί και εσείς πρέπει να το σκεφτείτε και αυτό. Ένας αφρός καθαρίζει το δέρμα σας και το αφήνει έτοιμο για την ενυδάτωση του.

♥Eνυδάτωση στο φουλ: αυτές τις μέρες περισσότερο από ποτέ το δέρμα διψάει και έχει ανάγκη από ενυδάτωση. Το βασικό είναι να διαλέξετε ένα προϊόν που δεν θα κάνει το δέρμα σας ακόμη πιο λιπαρό απ’ ό,τι είναι οπότε μια απαλή ενυδατική κρέμα στην πιο ματ εκδοχή της είναι ό,τι πρέπει. Αν πάλι αυτές τις μέρες δείτε κάποια σπυράκια να ξεπροβάλλουν, τότε μην πανικοβληθείτε πρώτον γιατί μόλις περάσουν αυτές οι μέρες θα μαραθούν και αυτά και δεύτερον γιατί μπορείτε να τα εξαφανίσετε με ένα απλό σκραμπ.

♥Ενυδατικό πίλινγκ: το πίλινγκ ή αλλιώς σκραμπ είναι απαραίτητο για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και τα σπυράκια που δεν αποκλείεται να έχουν «σκάσει μύτη».

• Για το τέλειο ενυδατικό πίλινγκ θα χρειαστείτε: 1 κουταλάκι αλεσμένα αμύγδαλα, μισό κουταλάκι ζάχαρη και λίγο φρέσκο γάλα. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα και κάντε μασάζ για τρία λεπτά στο πρόσωπο, όχι όμως και στην περιοχή των ματιών. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Πηγή womenonly.gr

Ροδέλαιο. Σύσφιξη, τόνωση, λάμψη. Ιδανικό για καπνίστριες!

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr