Θαυματουργή σούπα για επίπεδη κοιλιά

Θαυματουργή σούπα για επίπεδη κοιλιά

 

 

beautetinkyriaki.gr

Αν ο μεταβολισμός σας χρειάζεται μια επανεκκίνηση, επιλέξτε μια διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά στοιχεία, η οποία θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα από μέσα προς τα έξω. Αυτή η κρεμώδης σούπα με σέσκουλα και σπανάκι είναι εύκολη στην παρασκευή και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τη φουσκωμένη κοιλίτσα. Τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, το βούτυρο αμυγδάλου και η πιπεριά θα βοηθήσουν στο να απαλύνουν το στομάχι σας και να συρρικνώσουν την κοιλιά σας. Προσθέτοντας μια μικρή ποσότητα από τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά θα μετατρέψετε τη σούπα σε ένα κρεμώδες προϊόν χωρίς πολλές θερμίδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη σούπα είναι πλούσια σε βιταμίνη Α και έχει περίπου 194 θερμίδες η μερίδα.
Σημειώσεις: Χρησιμοποιήστε ένα ζωμό λαχανικών με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο αν θέλετε να κάνετε τη σούπα σας για χορτοφάγους ή επιλέξτε ένα ζωμό χωρίς γλουτένη για να την φτιάξετε χωρίς γλουτένη.

Υλικά:

– 1 κουταλιά της σούπας αγνό παρθένο ελαιόλαδο
– 1 κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια
– 1/2 φλιτζάνι φρέσκο κρεμμυδάκι
– 340 γραμμάρια φέτες σέσκουλου
– 2 συσκευασίες των 300 γραμμαρίων κατεψυγμένο ψιλοκομμένο σπανάκι
– 3 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο
– 2,5 φλιτζάνια νερό
– 1/2 κουταλιά της σούπας αλάτι
– 3 κουταλιές της σούπας φυσικό βούτυρο αμυγδάλου
– 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα

Τρόπος παρασκευής:

1. Χρησιμοποιώντας μια μεγάλη κατσαρόλα, βάλτε το λάδι να ζεσταθεί σε μεσαία – χαμηλή ένταση. Προσθέστε την πιπεριά και τα φρέσκα κρεμμύδια και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας κάθε τόσο, για 7 λεπτά ή μέχρι η πιπεριά να γίνει ελαφρώς τραγανή.

2. Προσθέστε τα σέσκουλα και μαγειρέψτε για 1 λεπτό ή μέχρι να μαραθούν. Προσθέστε το σπανάκι, το ζωμό, το νερό και το αλάτι και αφήστε το μείγμα να πάρει μια βράση σε μέτρια φωτιά. Μειώστε την ένταση του ματιού και αφήστε το να σιγοβράσει, με ανοιχτό καπάκι για 5 λεπτά ή μέχρι τα σέσκουλα και το σπανάκι να γίνουν πολύ τρυφερά.

3. Προσθέστε το βούτυρο αμυγδάλου και το τυρί κρέμα και μαγειρέψτε για 1 λεπτό ή μέχρι να λιώσουν και η σούπα σας να πήξει ελαφρώς. Μεταφέρετε 2 φλιτζάνια από τη σούπα στο μπλέντερ ή στο multi και λιώστε την για να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια ρίξτε το ξανά στην υπόλοιπη σούπα και αν χρειαστεί ζεστάνετε την ελαφρώς, έτσι ώστε να την σερβίρετε ζεστή.

www.beautetinkyriaki.gr/

Υπερτροφές

Προϊόντα για Αδυνάτισμα

Προιόντα για κυτταρίτιδα

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr