Φτιάξε την δική σου μάσκα νύχτας πανεύκολα και ξύπνα με ανανεωμένη επιδερμίδα

Φτιάξε την δική σου μάσκα νύχτας πανεύκολα και ξύπνα με ανανεωμένη επιδερμίδα

 

Οι μάσκες νύχτας είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην περιποίηση τα τελευταία χρόνια. Τις λατρεύουμε γιατί είναι αποτελεσματικές και όντως, μας κάνουν να ξυπνάμε με πιο ανανεωμένο και όμορφο δέρμα. Αν ωστόσο το budget σου δεν επιτρέπει την αγορά τους τι γίνεται; Φτιάχνεις την δική σου με πατάτα και πράσινο τσάι!

Ναι, καλά διάβασες, μόλις 2 πατάτες και μια κούπα πράσινο τσάι θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις την τέλεια μάσκα νύχτας και να ξυπνήσεις πιο όμορφη και ανανεωμένη. Για να την φτιάξεις πολτοποίησε τις πατάτες (αφού τις καθαρίσεις) και πέρνα τον πολτό από ένα σουρωτήρι ώσπου να πάρεις τον χυμό τους. Έπειτα, φτιάξε ένα δυνατό φλιτζάνι πράσινο τσάι. Αφού κρυώσει, ρίξε μέσα στον χυμό από τις πατάτες 2 κουταλιές της σούπας τσάι και ανακάτεψε καλά. Ναι, πρέπει να είναι πολύ υδαρό το αποτέλεσμα.

Αφού ολοκληρώσεις το μείγμα, βούτα μέσα του έναν δίσκο ντεμακιγιάζ και πέρασέ τον ταμποναριστά από όλο σου το πρόσωπο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο περίγραμμα της μύτης σου και επανέλαβε για να πάει όσο το δυνατόν περισσότερο υλικό παντού. Αφού στεγνώσει μπορείς να πέσεις να κοιμηθείς! Το πρωί απλά πλύνε το πρόσωπό σου με νερό και σαπούνι και ό, τι περισσέψει από το μείγμα φύλαξέ το στο ψυγείο, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άλλη μια φορά! Δεν ήταν πολύ απλό;

www.faysbook.gr

Μάσκα σύσφιξης -ανάπλασης με χαβιάρι!

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Ορός χαβιαριού. Serum σε τιμή γνωριμίας!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr