Πες μας τι ομάδα αίματος είσαι να σου πούμε τι πρέπει να τρως

Πες μας τι ομάδα αίματος είσαι να σου πούμε τι πρέπει να τρως

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που κατακλυζόμαστε από γρήγορους και αποτελεσματικούς τρόπους απώλειας βάρους με σκοπό το σώμα των ονείρων μας.

Άπειρες δίαιτες και ειδικές διατροφές κυκλοφορούν σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, ποια είναι όμως ιδανική για τον καθένα μας;

Σύμφωνα με μια γυναίκα, ο πιο σωστός τρόπος είναι η πιστοποιημένη νατουροπαθητική δίαιτα που έχει σχέση με την ομάδα αίματός μας.

Η συγγραφέας Anna Lavdaras δοκίμασε αυτόν τον τύπο δίαιτας για ένα μήνα και είχε σημαντικά αποτελέσματα πάνω της.

Το δέρμα της έγινε πιο καθαρό, είχε λιγότερο άγχος και το skinny jean της της πήγαινε τέλεια!

Ομάδα αίματος Ο: Δίαιτα υψηλή σε πρωτεΐνη με άπαχο κρέας, πουλερικά, ψάρια, λαχανικά και ελαφριά σε σιτηρά, φασόλια και γαλακτοκομικά.

Ομάδα αίματος Α: Μια δίαιτα χωρίς κρέας, που βασίζεται σε φρούτα και λαχανικά, φασόλια και όσπρια, και προϊόντα ολικής άλεσης, οργανικά και φρέσκα, καθώς έχουν ευαίσθητο ανοσοποιητικό σύστημα.

Ομάδα αίματος Β: Απόφυγε καλαμπόκι, σιτάρι, σίκαλη, φακές, ντομάτες, φιστίκια και σουσάμι. Το κοτόπουλο καλό είναι να το αποφύγεις επίσης. Πράσινα λαχανικά, αυγά, κάποια κρέατα και γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά είναι ιδανικά.

Ομάδα αίματος ΑΒ: Τροφές με τοφού, θαλασσινά, γαλακτοκομικά και πράσινα λαχανικά. Απόφυγε την καφεΐνη, το αλκοόλ και τα καπνιστά ή παστά κρέατα.

ΠΗΓΗ: papelle.gr

Υπερτροφές απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr