Συνταγή για αντηλιακή κρέμα προσώπου . Απόλυτη θρέψη κι ενυδάτωση κάτω από τον καυτό ήλιο. (και για ραγάδες)

Συνταγή για αντηλιακή κρέμα προσώπου . Απόλυτη θρέψη κι ενυδάτωση κάτω από τον καυτό ήλιο. (και για ραγάδες)

 

Με την ανάμιξη αυτών των υλικών θα έχεις ένα καταπληκτικό καλλυντικό που όχι μόνο θα προφυλάξει την επιδερμίδα σου από την μελλοντική γήρανση αλλά και θα σου προσφέρει ένα σούπερ μεταξένιο και μαγικό φίλτρο για μεσαία αντηλιακή προστασία καθώς και γοητευτικό σοκολατένιο χρώμα.

Εφόσον σε έχουν δει οι πρώτες ακτίνες του ήλιου είναι ιδανικό να συνεχίσεις την προστασία σου με αυτήν την κρέμα, καθώς το δέρμα έχει προσαρμοστεί και εσύ θες πλέον να διαφυλάξεις και την νεότητα της επιδερμίδας σου και το υπέροχο μαύρισμα σου. Επίσης κάνει το μαύρισμα μας να διαρκεί! Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η κρέμα μπορεί να φορεθεί ελεύθερα και τον χειμώνα για να σας προφυλάξει από τις ακραίες και ψυχρές καιρικές συνθήκες.

 

Ποσότητες στα υλικά μας:

30 γραμμάρια βούτυρο καριτέ,
30 γρ. σησαμέλαιο,
30 γρ. λάδι αβοκάντο
20 γρ. ελαιόλαδο

Ξεκινάς πρώτα το « μαγείρεμα» σου, ζεσταίνοντας το βούτυρο καριτέ σε μπαιν μαρί για να λιώσει ήπια και απαλά διατηρώντας τις σπουδαίες βιταμίνες του που θρέφουν την επιδερμίδα και την κάνουν ελαστική σαν κοριτσιού. Αφού λιώσει, το ρίχνεις μέσα σε ένα σκεύος και το ανακατεύεις με τα υπόλοιπα υλικά σου. Προσθέτεις δηλαδή ανακατεύοντας συνεχώς για σωστή ανάμιξη: το σησαμέλαιο, το λάδι αβοκάντο και το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια ανακατεύεις έντονα και γρήγορα και μόλις ολοκληρωθεί η ανάμιξη αφήνεις το μίγμα σου στην άκρη για 3-5 ώρες ώστε να κρυώσει και να μπορείς πλέον ελεύθερα να το χρησιμοποιήσεις..

Μυστικά:

-Η κρέμα αυτή φοριέται και στα πόδια καθώς και στα σημεία που υπάρχουν ραγάδες για να τις εξαφανίσει με τον καιρό και με τακτική χρήση.

-Το προϊόν σου πρέπει να έχει κρεμώδη και όχι υγρή υφή(η λάθος υφή της δεν θα μειώσει το καλλυντικό της αποτέλεσμα όμως δεν θα είναι και τόσο εύχρηστη)

Με αυτή την κρέμα, προλαμβάνεις το ξεφλούδισμα.

Βούτυρο καριτέ. Ανάπλαση, προστασία.

αβοκάντο – avocado oil. Η τροφή της επιδερμίδας.

Σησαμέλαιο. Υπέροχο δέρμα σε πρόσωπο και σώμα!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr