Καθαρισμός προσώπου (peeling) με ελαιόλαδο και ζάχαρη

Καθαρισμός προσώπου (peeling) με ελαιόλαδο και ζάχαρη

 

Από την Κατερίνα Ζαγοραίου

Όλα τα αγαθά που μας προσφέρει φίλες μου η φύση είναι ανεκτίμητης αξίας. Μπορεί τα καλλυντικά του εμπορίου να κερδίζουν τις εντυπώσεις με τις περίτεχνες συσκευασίες τους και να υπόσχονται λαμπερό δέρμα και ακαταμάχητη ομορφιά όμως τίποτα δεν μπορεί, πιστέψτε με, να συναγωνιστεί την φύση.

Θα σας πω πως θα φτιάξετε ένα καταπληκτικό peeling για απίστευτο καθαρισμό του προσώπου σας αλλά και του σώματος με καταπληκτικό πράγματι αποτέλεσμα και το λέω αυτό γιατί το έχω δοκιμάσει και το εφαρμόζω ανελλιπώς δυο φορές την εβδομάδα.

Πάρτε λοιπόν ένα βαζάκι από κρέμα προσώπου που σας έχει τελειώσει και βάλτε μέσα δυο κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και ανακατέψτε, αν δείτε ότι είναι πολύ στεγνό προσθέστε λίγο ακόμη ελαιόλαδο, τόσο ώστε το μείγμα σας να γίνει λείο όχι όμως ρευστό.

Πάρτε αρκετή ποσότητα με τα δάχτυλα σας και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο σας .Ξεκινήστε το peeling επιλέγοντας την ένταση και τον χρόνο διάρκειας που εσείς επιθυμείτε. Ξεπλύνετε το πρόσωπο σας με χλιαρό νερό και σκουπίστε το με καθαρή πετσέτα.

Στη συνέχεια απλώστε στο πρόσωπο σας μια μικρή δόση από τζελ αλόης.

Εφαρμόστε κατά προτίμηση το peeling αυτό το βράδυ πριν τον ύπνο ώστε μέχρι την επόμενη μέρα να έχει φύγει η λιπαρότητα της περιοχής.

Κάνει πραγματικά σπουδαία δουλειά και αφήνει το δέρμα λείο και αναζωογονημένο. Δοκιμάστε το…

Πηγή: kontasou.com

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Τζελ αλόης.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr