Φτιάξτε Μόνη σας Κρέμα για να Καταπολεμήσετε τις Ραγάδες!

Φτιάξτε Μόνη σας Κρέμα για να Καταπολεμήσετε τις Ραγάδες!

Μετά την κυτταρίτιδα, η οποία είναι ο no.1 εχθρός μας, τις ραγάδες τις μισούσε και αυτές σε μεγάλο βαθμό. Είναι αντιαισθητικές και μπορούν να εμφανιστούν εκεί που δεν τις περιμένεις. Δεν κάνουν διακρίσεις, αφού χτυπούν ανεξαρτήτως κιλών. Πόσες φορές έχετε δει πολύ αδύνατες ή και γυμνασμένες κοπέλες full στις ραγάδες;

Οι ραγάδες συνήθως κάνουν το μεγάλο μπαμ στην εφηβεία, όπου και παίρνουμε απότομα βάρος. Έπειτα, τα σκαμπανεβάσματα κιλών δυσχεραίνουν την κατάσταση. Τέλος, η εγκυμοσύνη αποτελειώνει το πρόβλημα. Καλό θα ήταν να ελέγχετε το σώμα σας, ώστε να προλάβετε τις ραγάδες στο αρχικό τους στάδιο, όταν ακόμα είναι ροζ και μπορούν να αντιμετωπιστούν. Δυστυχώς αν είναι λευκές, δε μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, φυσικές συνταγές που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Κρέμες κατά των ραγάδων; Πάμε να δούμε πώς θα τις φτιάξουμε:

1. Κρέμα με aloe vera και ελαιόλαδο:

Ανακατέψτε καλά 4 κ. σ ελαιόλαδο, 4 κ.σ αλόη βέρα και 1 κ.σ ζάχαρη. Βάλτε το μείγμα σε ένα καθαρό βαζάκι και αφήστε τα να πήξουν. Έπειτα πάρτε με τα δάχτυλά σας λίγη ποσότητα και κάνετε μασάζ στις προβληματικές περιοχές. Τόσο απλά!

2. Κρέμα με κερί μέλισσας:

Ανακατέψτε καλά 1 κ.σ βαλσαμέλαιο, 3 κ.σ λάδι αχιλλέας και 1 κ.γ κερί μέλισσας. Βάλτε τα μέσα σε ένα βαζάκι και όταν ομογενοποιηθεί, κάντε εντριβές με αυτό στα σημεία που παρουσιάζετε ροζ ραγάδες

Πηγή: youweekly.gr

Τζελ αλόης απο τα μυστικά ομορφιάς.

Βαλσαμέλαιο ή σπαθόλαδο

Αχιλλέας έλαιο. Για πανάδες-μελανές κηλίδες σε χέρια και πρόσωπο

Κερί μέλισσας

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr