Λοσιόν λεύκανσης κι ανάπλασης με ροδόνερο για θεραπεία από τις φθορές του καλοκαιριού.

Λοσιόν λεύκανσης κι ανάπλασης με ροδόνερο για θεραπεία από τις φθορές του καλοκαιριού.

 

Φτιάξε αυτή  την λοσιόν από ροδόνερο και επανόρθωσε τις βλάβες της επιδερμίδας σου από την ηλιακή ακτινοβολία.

Μπορείς να την απλώσεις ελεύθερα σε πρόσωπο χέρια η ακόμη και σώμα μετά το μπάνιο. Θα την φτιάξεις γρήγορα και απλά και θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια.

Αφήνει μια επιδερμίδα απαλή ενυδατωμένη, προστατευμένη και χωρίς κηλίδες. Τώρα που είναι ακόμη καλοκαίρι και εφόσον σηματοδοτήθηκε η περίοδος επιστροφής από τις διακοπές, η συνταγή αυτή,  θα βοηθήσει το δέρμα σας πάρα πολύ ώστε να ξεκουραστεί και να ομορφύνει σε περίπτωση που έχει αρχίζει να αγριεύει και να χάνει την ευλυγισία του και την πλαστικότητα του. Θα την εφαρμόζετε την νύχτα και θα φοράτε την επόμενη ημέρα αντηλιακό. Τον χειμώνα η εφαρμογή της είναι πιο συχνή και ευκολότερη.

Υλικά δοσολογίες:

1/3 φλιτζάνι ροδόνερο

1/3 φλιτζάνι γλυκερίνη

1/3 φλιτζάνι λεμόνι – χυμό.

Παίρνετε τα υλικά σας και τα αναμιγνύετε σε ένα σκούρο μπουκαλάκι. Χτυπάτε καλά πριν από κάθε χρήση ώστε να ομογενοποιηθούν. Το καλλυντικό σας είναι έτοιμο.

Από εδώ και πέρα μπορείτε να το απλώνετε ως λοσιόν σε καθαρό πρόσωπο κάθε βράδυ πριν την νυχτερινή σας περιποίηση, (διώχνει και τους μαύρους κύκλους από τα μάτια αρκεί να το εφαρμόσετε κάτω από τα μάτια και όχι μέσα ή πάνω, ώστε να μην σας τσούξει- συσφίγγει επιπλέον τους πόρους και φέρνει την επιθυμητή λεύκανση).

Το χρησιμοποιείτε επίσης,  ως λοσιόν σώματος μετά το μπάνιο για ανάπλαση και αναζωογόνηση καθώς και στα χέρια για φροντίδα, εξαφάνιση γεροντικών κηλίδων και τρυφερά νεανικά χέρια. Μια φίλη μου που ακολουθεί αυτή τη συνταγή χρόνια, σήμερα είναι 58 χρονών κι έχει χέρια ξεκούραστης τριαντάρας. Αξίζει λοιπόν τον κόπο. Αυτή είναι η λοσιόν. Απλή και θαυματουργή!

Ζωή Κυροπούλου

Πηγή: www.egoismos.gr

Ροδόνερο. Το αρχαιότερο καλλυντικό. απο τα μυστικά ομορφιάς

Λάδι άγριου τριαντάφυλλου. Δέρμα χωρίς κηλίδες, ρυτίδες, ραγάδες.

Αιθέριο Έλαιο Τριαντάφυλλου

Υγρή γλυκερίνη για υπέροχα καλλυντικά

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr