Σώσε το κατεστραμμένο δέρμα των χεριών σου με την καλύτερη κρέμα χεριών για τρυφερότητα και νεανικότητα στην όψη.  (και στην διάθεση)

Σώσε το κατεστραμμένο δέρμα των χεριών σου με την καλύτερη κρέμα χεριών για τρυφερότητα και νεανικότητα στην όψη.  (και στην διάθεση)

 

Μυρωδάτη Κρέμα Χεριών Με Πορτοκάλι

Τα χέρια μας ταλαιπωρούνται απίστευτα κάποιες στιγμές και τότε  χρειάζονται περισσότερη φροντίδα από άλλες. Αυτή είναι μια κρέμα επείγουσας ανάγκης για άμεση επιδιόρθωση που εκμεταλλεύεται όλες τις απίστευτες ιδιότητες των υπέροχων αναπλαστικών βουτύρων ομορφιάς και του πορτοκαλιού!

 

Ποιος δεν αγαπάει το άρωμα του πορτοκαλιού; Και σου έχω ένα επιπλέον bonus για αυτό το μείγμα: μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν κρέμα χεριών και σαν lip balm! Θα χρειαστείς ελάχιστα πράγματα και θα το κατα-ευχαριστηθείς.

Τι χρειάζεσαι:

-2 πορτοκάλια
-170 γρ. βούτυρο καριτέ
-85 γρ. βούτυρο κακάο
-1 κ.σ. coconut oil
-Ένα δοχείο για να φυλάξεις το μείγμα σου
Προετοιμασία

1. Ξεφλούδισε τα πορτοκάλια σου. Προσπάθησε να κρατήσεις όσο περισσότερη φλούδα μπορείς, αποφεύγοντας τη λευκή σάρκα στο εσωτερικό.

2. Σ΄ ένα αντικολλητικό βαθύ κατσαρολάκι ή τηγάνι, ρίξε τις φλούδες των πορτοκαλιών, το βούτυρο καριτέ, το βούτυρο κακάο και το coconut oil. Άφησε να λιώσουν καλά τα υλικά σου σε χαμηλή φωτιά, για περίπου 5 λεπτά.

3. Απομάκρυνε το κατσαρολάκι σου από την φωτιά και άφησε το μείγμα να κρυώσει για 20 λεπτά. Μετά τα 20 λεπτά, αφαίρεσε τις φλούδες πορτοκαλιού.

4. Άδειασε το μείγμα στο δοχείο που έχεις επιλέξει και άφησέ το να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου για 4-5 ώρες.

Διατηρείται για περίπου 1 μήνα σε δροσερό περιβάλλον.

Με την συχνή κχρήση λευκαίνει το δέρμα.

 

Βούτυρο καριτέ για σώμα χωρίς ραγάδες και απαλό πρόσωπο απο τα μυστικά ομορφιάς
Βούτυρο κακάο για λαμπερή ελαστική επιδερμίδα χωρίς ατέλειες
Έλαιο καρύδας για την ομορφιά
Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr