Γιατροσόφια της γιαγιάς για το αδυνάτισμα (και την αρτηριοσκλήρωση) !

Γιατροσόφια της γιαγιάς για το αδυνάτισμα (και την αρτηριοσκλήρωση) !

Γιατροσόφι της γιαγιάς 1.

Μέσα σε 2 λίτρα νερό που μόλις έχει βράσει, ρίχνουμε μια χούφτα κοτσάνια από κεράσια, μια χούφτα γένια καλαμποκιού, μια χούφτα φύλλα αγκινάρας και μια χούφτα ροδοπέταλα . Τα αφήνουμε να μουλιάσουν 15 λεπτά. Πίνουμε από αυτό το αφέψημα δύο φλιτζάνια την ημέρα.

 

Γιατροσόφι της γιαγιάς 2.

Αυτό το γιατροσόφι της γιαγιάς, καθυστερεί την εμφάνιση της αρτηριοσκλήρωσης ενώ παράλληλα δίνει ευεργετικές δυνατότητες στον οργανισμό και τον ωφελεί εξαιρετικά. Πρόκειται για το καταφρονημένο τυρόγαλο το οποίο συνηθίζετε να δίνετε ως τροφή στους χοίρους ή απλά να το πετάμε. Μπορεί όμως να αποδειχθεί πολύ καλή τροφή για την υγεία και την ενίσχυση της. Θα πρέπει να προμηθευτείτε πυτιά. Και θα πρέπει επίσης να ρωτήσετε τον προμηθευτή σας πόση ποσότητα πυτιάς αναλογεί για την δική σας ποσότητα γάλακτος.

Τώρα η διαδικασία έχει ως εξής:

Βάζουμε το γάλα στη φωτιά κι όταν χλειάνει, ρίχνουμε την πυτιά και το βγάζουμε από τη φωτιά. Σε καμιά ώρα θα έχει κόψει. Τότε το βράζουμε. Όταν κρυώσει το σουρώνουμε σε ένα τουλμπάνι. Από το υγρό που θα βγει, πίνουμε ένα ποτήρι το πρωί νηστικοί. Το πρωινό μας θα το φάμε αφού περάσει μισή ώρα. Η κούρα πρέπει να γίνεται κάθε μήνα για δεκαπέντε συνεχόμενες ημέρες και μετά να σταματάμε. Επίσης το τυρόγαλο αδυνατίζει. Αν μάλιστα επιθυμεί κανείς να χάσει πολύ βάρος, αντί για ένα, το σωστό και αποδοτικό είναι, να πίνει τρία ποτήρια τυρόγαλο με απόσταση μισής ώρας.

Προσοχή. Ενημερώνουμε πάντα τον γιατρό μας.

Βότανα απο τα μυστικά ομορφιάς.

Μίξη βοτάνων για το αδυνάτισμα. Επιτάχυνση μεταβολισμού.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr