Το ακτινίδιο θα σε σώσει από την γήρανση και τις δυσχρωμίες!

Το ακτινίδιο θα σε σώσει από την γήρανση και τις δυσχρωμίες!

Δεν καθαρίζει και δεν αποτοξινώνει μόνο τον οργανισμό. Είναι ένα σούπερ λευκαντικό και “κολλαγονούχο” καλλυντικό που βοηθάει την γυναικεία επιδερμίδα να είναι πάντα λαμπερή κι εύπλαστη! Το ακτινίδιο περιέχει περισσότερη βιταμίνη c από ότι ένα πορτοκάλι ή ένας ανανάς.

 

Το ακτινίδιο με τα οξέα του ανανεώνει δομικά και ομορφαίνει απόλυτα. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε.

Τρόπος εφαρμογής: απλώς περάστε ξανά και ξανά με απλή επάλειψη μια καθαρισμένη φέτα πάνω στο πρόσωπο σας
ή …….
λιώστε το με πιρούνι
η…..
χτυπήστε το στο μπλέντερ
και εφαρμόστε το ως μάσκα ενώ λίγο πριν την αφαιρέσετε με δροσερό ή χλιαρό νερό, τρίψτε λίγο την επιδερμίδα σας με τα σποράκια του.

Περάστε το επίσης κάτω από τα μάτια με 2 τρεις σταγόνες ελαιόλαδο για ανανέωση και σύσφιξη στην περιοχή των ματιών ως ένα ανέξοδο φυσικό μπότοξ.

Το ακτινίδιο, έχει την ικανότητα να βελτιώνει σημαντικά την όψη της επιδερμίδας, χάρη στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες αποτρέποντας έτσι πολύ δυναμικά τη δράση από τις επιπτώσεις των ελευθέρων ριζών. Εκτός του ότι διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου,
λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, αναστρέφει τη διαδικασία της φωτογήρανσης, μειώνει τις δυσχρωμίες και αποτρέπει τη δημιουργία πανάδων. Επιταχύνει και διευκολύνει τη μικροκυκλοφορία, επομένως και τη σωστή οξυγόνωση των κυττάρων
δυναμώνει τα τοιχώματα των αγγείων και καταπολεμά τις ευρυαγγείες ενώ παράλληλα το δέρμα μας αποκτά φωτεινότητα και μια ακαταμάχητη φυσική λάμψη υγείας. Όλα αυτά οφείλονται στην αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική προστασία και δράση της βιταμίνης c που περιέχει.

Αν και δεν το έκανα ποτέ μου (είναι μέσα στα σχέδια μου)
-λόγω του ότι πειραματίζομαι συνεχώς με διάφορες φυσικές συνταγές ομορφιάς- ένας μαγικός συνδυασμός που θα μπορούσα να σκεφτώ για τις ώριμες επιδερμίδες θα ήταν μια μίξη με λάδι καρύδας, ένα ολόκληρο αυγό (χτυπημένο μαζί με τον κρόκο) και ένα γενναιόδωρο μέρος από ακτινίδιο. Έτσι η ώριμη επιδερμίδα μου, θα έπαιρνε όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται μέσα από μια μάσκα. Και επειδή θα ήταν εξαιρετικά θρεπτική δεν θα ξεχνούσα ούτε το στέρνο που έχει κουραστεί από την ηλιακή ακτινοβολία. Θεωρώ ότι μια φορά την εβδομάδα η μάσκα αυτή θα επαρκούσε.

Εσείς κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς και στείλτε μας τις εντυπώσεις σας στη σελίδα μας στο φέισμπουκ σε μήνυμα   www.facebook.com  . Θα χαρούμε πολύ να τις διαβάσουμε! Εάν θέλετε δημοσιεύουμε μάλιστα την συνταγή σας μαζί με μια φωτογραφία σας και φυσικά το ονοματεπώνυμο σας<3

Ζωή Κυροπούλου.

Serum βιταμίνης C

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr