Μάσκα μπότοξ. Η πιο τέλεια μάσκα ανάπλασης για άψογη και φρέσκια επιδερμίδα!

Μάσκα μπότοξ. Η πιο τέλεια μάσκα ανάπλασης για άψογη και φρέσκια επιδερμίδα!

 

Το καρότο αποτελεί έναν εξαιρετικά αντιγηραντικό παράγοντα και πρέπει να αποτελεί ένα μόνιμο συστατικό στις κούρες ομορφιάς μας καθώς η φυσική βιταμίνη Α που περιέχει δεν είναι φωτοτοξική είναι μάλιστα λευκαντική και γι αυτό το λόγο μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιείται στα σπιτικά αντηλιακά καλλυντικά μας όχι μόνο φρέσκο, αλλά και με την μορφή του ελαίου.

Υλικά:

-Μισό καρότο πλυμένο και ξυσμένο.
-2 κουταλιές της σούπας αλεύρι βρώμης.
-Κρέμα γάλακτος.

Περνάτε το καρότο από τον αποχυμωτή και το ανακατεύετε με το αλεύρι βρώμης.Για να δέσετε την μάσκα σας προσθέστε κρέμα γάλακτος όσο πάρει ώστε να γίνει πηχτή και να εφαρμόζεται στο πρόσωπο. Μην αγχώνεστε όμως, όποια υφή και να έχει τελικά η μάσκα σας η δράση της θα είναι πάλι άφογη!  Αφήστε να περάσουν 20 λεπτά με την μάσκα πάνω στο πρόσωπο και μετά ξεβγάλτε.

Συχνότητα:

μέχρι 3 φορές την εβδομάδα. Με συχνή χρήση σβήνει τις κηλίδες ενώ κρατά τα κύτταρα του δέρματος ζωντανά.
Μυστικό: αν το δέρμα σας είναι πολύ ταλαιπωρημένο και διαθέτετε χρόνο μπορείτε σε πρώτη φάση, να χρησιμοποιήσετε την μάσκα κάθε ημέρα (για μια εβδομάδα) ιδανικά το πρωί. Γρήγορα το πρόσωπο θα συνέλθει. Σημειώστε ότι αυτή η μάσκα δεν αφήνει το πρόσωπο να πέσει. Κρατάει το δέρμα σφιχτό.

Ζωή Κυροπούλου
Egoismos.gr

Καροτέλαιο. Αντιγήρανση σε διάρκεια.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr