Σπιτική Μάσκα- Θεραπεία Με Φυσικές Ενέσεις Βιταμίνης C!  Το χρυσάφι της ομορφιάς!

Σπιτική Μάσκα- Θεραπεία Με Φυσικές Ενέσεις Βιταμίνης C! Το χρυσάφι της ομορφιάς!

Αποτοξινωτική μαγική μάσκα ενίσχυσης βιταμίνης C και λάμψης. Παράλληλα ενισχύει το περίγραμμα και συσφίγγει τους ανοικτούς πόρους. Ιδανική και για κουρασμένες ταλαιπωρημένες επιδερμίδες!

Το φθινόπωρο ήρθε, οι διακοπές για τους περισσότερους από εμάς τελείωσαν και η επιδερμίδα μας έχει ανάγκες θεραπείας για να επανέλθει στα φυσιολογικά της επίπεδα. Μια μάσκα τρομερά αναγεννητική που ενεργοποιεί το κολλαγόνο μας και μας δίνει φυσικές ενέσεις βιταμίνης C, είναι ότι επιτακτικά χρειαζόμαστε μια τέτοια εποχή. Καταπολεμά την υπερμελάγχρωση και τις δυσχρωμίες. Πέρα από την αύξηση του κολλαγόνου αυξάνει επίσης και την ελαστίνη. Η παρακάτω μάσκα αποτελεί μια τέτοια φυσική θεραπεία ανασύστασης και αναζωογόνησης του δέρματος, για να φτιάξει την εικόνα και την ψυχολογία μας.

Τα υλικά που θα χρειαστείς.

-Μισό πορτοκάλι (μόνο η σάρκα του)
-Μισό ακτινίδιο (μόνο η σάρκα του)
-100 μλ (μισό φλιτζάνι του τσαγιού) από αφέψημα που έχει βράσει (1 κουταλάκι του γλυκού από τα εξής υλικά σε μίξη): μαϊντανό, δεντρολίβανο και πράσινο τσάι. (όλα τα βότανα μαζί να γεμίζουν ένα κουταλάκι του γλυκού)
-1 ταμπλέτα- δισκίο αναβράζουσας βιταμίνης C
-2 κουταλιές της σούπας γλυκερίνη
-πράσινη άργιλος (όσο χρειαστεί) για να ομογενοποιηθεί η μάσκα μας και να γίνει ένας πηχτός κι εύχρηστος χυλός, ώστε να εφαρμοστεί στην επιδερμίδα μας.

Διαδικασία:

Αφού κρυώσει το τσάι μας με τα βότανα, ρίχνουμε μέσα στο παρασκεύασμα μας το δισκίο της αναβράζουσας βιταμίνης C ώστε να διαλυθεί.
Στη συνέχεια, χτυπάμε στο μπλέντερ τις σάρκες των φρούτων, το τσάι, τη γλυκερίνη μας και ελάχιστο γάλα, ώστε να αναμιχθούν τα υλικά μας σωστά και ολοκληρωμένα.
Το μίγμα  που θα προκύψει, θα κρίνουμε οι ίδιες εάν έγινε πολύ αραιό ή πολύ σφιχτό.
Αν έγινε αραιό, θα ρίξουμε επιπλέον πράσινη άργιλο. Εάν έγινε σφιχτό θα αραιώσουμε με λίγο γάλα ακόμη.
Μόλις ολοκληρώσουμε την διαδικασία και φτιάξουμε την μάσκα μας, περιμένουμε να σταθεί πέντε λεπτά και μετά εφαρμόζουμε στο πρόσωπο.

Δεν εφαρμόζουμε στα μάτια. Ξαπλώνουμε και ηρεμούμε ώστε να μην κάνουμε συσπάσεις. Περιμένουμε να ξεραθεί η μάσκα στο πρόσωπο μας. Όσο πιο καθαρό είναι το πρόσωπο μας, τόσο πιο γρήγορα ξεραίνεται το μείγμα πάνω στην επιδερμίδα μας.
Μόλις ξεραθεί εξ ολοκλήρου, την αφαιρούμε με ζεστό νερό και συνεχίζουμε με την αγαπημένη μας ενυδάτωση ( με κρέμα ή έλαιο ομορφιάς)

Η μάσκα είναι νυχτερινή. Εφαρμόζεται βράδυ (ή μέρα όπου δεν πρόκειται να βγούμε έξω στον ήλιο). Την επόμενη ημέρα φοράμε το αντηλιακό μας.
Αυτή η μάσκα είναι ένας φύλακας της υγρασίας του δέρματος. Δίνει πνοή και τροφή στα κουρασμένα ταλαιπωρημένα δέρματα. Δημιουργεί και κλειδώνει την φωτεινότητα από την αναζωογόνηση που προκαλεί.

Συχνότητα χρήσης:

Μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετή για μια επιδερμίδα πάντα νέα και ξεκούραστη που σκάει από υγεία και καθαρότητα!

Υγρή βιταμίνη Α. Γυρνάει τον χρόνο πίσω.
Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας.
Serum βιταμίνης C
ΑΗΑ: Σέρουμ απο Οξέα Φρούτων. Αναγέννηση κυττάρων -λεύκανση-κατά των ουλών.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr