Τα 5 καλύτερα αντιγηραντικά αιθέρια έλαια.

Τα 5 καλύτερα αντιγηραντικά αιθέρια έλαια.

 

Διάλεξε αιθέρια έλαια για τη δική σου ομορφιά!

Τα αιθέρια έλαια, αυτά τα θαύματα της φύσης, μπορούν να κάνουν θαύματα και στο δέρμα σου! Δες τα πιο δημοφιλή!

Γιασεμί (jasmine Oil)
Προκαλεί ευφορία. Κρίνεται ιδανικό για την περιποίηση προσώπου, ειδικά για τις ξηρές, ώριμες επιδερμίδες και τις ραγάδες.

ROSE (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ)
Είναι ηρεμιστικό, αντικαταθλιπτικό και βοηθά στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων. Ενυδατώνει και τονώνει όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα τις ξηρές και ώριμες επιδερμίδες.

JUNIPER (ΑΓΡΙΟΚΥΠΑΡΙΣΣΟ)
Γνωστό για την αποτοξινωτική του δράση, καθαρίζει το σώμα και το πνεύμα από τις συσσωρευμένες τοξίνες και τις περιττές σκέψεις και ανησυχίες. Χρησιμοποιείται στο μπάνιο ή σε μασάζ, ανακουφίζει από τους πόνους της αρθρίτιδας και τους ρευματισμούς και είναι ιδανικό για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης υγρών.

NEROLI (ΝΕΡΟΛΙ)
Έχει υπέροχο, γλυκό, λουλουδάτο άρωμα που χαλαρώνει, ανεβάζει τη διάθεση και είναι αισθησιακό. Μειώνει την κατάθλιψη, τη συναισθηματική εξάντληση και την αϋπνία. Αποτελεί, όμως, και εξαιρετικό αιθέριο έλαιο για την επιδερμίδα, ειδικά όταν είναι ξηρή, με τάσεις για γήρανση και ραγάδες, γιατί βοηθά την ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος και τη βελτίωση της ελαστικότητάς του.΄Η χρήση του είναι διαδεδομένη. Θεωρείται ευεργετικό για σειρά από ασθένειες, όπως οι πεπτικές διαταραχές, τα αναπνευστικά προβλήματα, οι μυϊκές δυσκολίες και ο πονοκέφαλος. Φέρνει ισορροπία στο μυαλό και το σώμα και χαρίζει ηρεμία. Συμβάλλει στην ανάπλαση των κυττάρων και γι’ αυτό χρησιμοποιείται ευρέως για καψίματα, τσιμπήματα εντόμων και δερματικούς ερεθισμούς.

BERGAMOT (ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ)
Χρησιμοποιείται ως φυσικό αντικαταθλιπτικό και οι αναζωογονητικές του ιδιότητες βοηθούν στην αντιμετώπιση της συναισθηματικής και σωματικής έντασης από στρες και άγχος. Ανεβάζει τη διάθεση και προσφέρει αισιοδοξία και δύναμη.

Πηγή: shape.gr

αιθέρια έλαια απο τα μυστικά ομορφιάς

ΑνταλλαγήFacebookTwitterGoogle+deliciousMySpaceLinkedInPinterestTumblr

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr