Μάσκα ομορφιάς με τον μαγικό κρόκο Κοζάνης, για να αποφύγεις την πρόωρη γήρανση.

Μάσκα ομορφιάς με τον μαγικό κρόκο Κοζάνης, για να αποφύγεις την πρόωρη γήρανση.

 

Κρόκος Κοζάνης. Αυτόν τον απαράμιλλο χρυσό θησαυρό της φύσης, σύμφωνα με αναφορές, τον χρησιμοποιούσαν κατά κόρον ο Ιπποκράτης, ο Διοσκουρίδης και ο Γαληνός. Ήταν το κύριο συστατικό τους σε διάφορα ιατρικά σκευάσματα . Τον χορηγούσαν παράλληλα, ως παυσίπονο, ως αντιπυρετικό, ως υπνωτικό-ηρεμιστικό, ως επουλωτικό και αφροδισιακό. Η Κλεοπάτρα το χρησιμοποιούσε ως κύριο συστατικό στα καλλυντικά της.

 

 

Τα συστατικά του Κρόκου, ανήκουν στα καροτενοειδή που έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Εξαιτίας αυτών των συστατικών, το δέρμα αποκτά πολύτιμες άμυνες στις καταστρεπτικές ελεύθερες ρίζες Στον κρόκο, περιέχονται ακόμη, σημαντικές ποσότητες σε βιταμίνες (A, C, φυλλικό οξύ, Β6, νιασίνη, ριβοφλαβίνη), καθώς και σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο και κάλιο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε, ότι στην γήρανση όλη την ζημιά την κάνουν οι ελεύθερες ρίζες. Επιταχύνουν την εμφάνιση της με πολύ πρώιμα αποτελέσματα που καμιά φορά μάλιστα αιφνιδιάζουν καθώς εμφανίζονται ξαφνικά! Ακολουθούν ρυτίδες και κρέμασμα του προσώπου που μοιάζει σαν να έγινε σε μια μέρα.

Αντίθετα όμως από ότι φαίνεται οι ελεύθερες ρίζες δουλεύουν λίγο λίγο σταθερά και επιζήμια από μέσα! Αυτή η συνταγή σπιτικού καλλυντικού που ακολουθεί, όχι μόνο προλαμβάνει αλλά και αντιμετωπίζει την γήρανση γι αυτό απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Τα υλικά σου .

½ φακελάκι κρόκο σε σκόνη

1 σταγόνα βασιλικό πολτό

1 κουταλάκι μέλι αραιωμένο σε λίγο ροδόνερο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα.

Εφαρμογή

Απλώνουμε τη μάσκα σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήνουμε να δράσει για 20 λεπτά και ξεπλένουμε με χλιαρό νερό. (1 φορά την εβδομάδα)

Η συγκεκριμένη μάσκα, θεωρείται φυσικό φάρμακο για την επιδερμίδα καθώς έχει υλικά σε μίξη που αποτελούν έναν μοναδικό δυναμίτη υγείας, ευεξίας, αποτοξίνωσης και προστασίας για το δέρμα.. Κάντε την συνήθεια και δεν θα χάσετε!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Αιθέριο έλαιο WHITE MUSK. Λευκός μόσχος. Το άρωμα του έρωτα!

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Κρόκος Κοζάνης

Έλαιο Κρόκου Κοζάνης

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr