Φυσικές κρέμες για την αφαίρεση πανάδων απο τον ήλιο!

Φυσικές κρέμες για την αφαίρεση πανάδων απο τον ήλιο!

 

Τα σημάδια που προκαλούνται από τον ήλιο ή λόγω της ηλικίας αποτελούν ένα από τα πιο ανεπιθύμητα συμπτώματα των γυναικών. Γενικότερα το πρόσωπο, το ντεκολτέ αλλά και τα χέρια είναι τα τρία πιο ευαίσθητα σημεία. Ο λόγος είναι ότι εκτείθονται στον ήλιο περισσότερο από τα υπόλοιπα σημεία του σώματος.

Ωστόσο οι γυναίκες νοιάζονται κυρίως για το πρόσωπό τους. Οι καλύτερες θεραπείες για την αφαίρεση των σημαδιών είναι οι φυτικές, υποστηρίζουν οι κυρίες μεγαλύτερες ηλικίας. «Εμείς εκείνα τα χρόνια δεν είχαμε κρέμες, τα φτιάχναμε όλα μόνες μας», είναι μία ατάκα που ακούμε συχνά.

Κάποια από τα υλικά που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα είναι το κρεμμύδι το ξύδι, το μέλι αλλά και το λεμόνι.
Για παράδειγμα ο χυμός λεμονιού είναι κατά των καφέ κηλίδων του προσώπου. Επίσης αν τον αναμείξετε με χυμό ντομάτας, μπορεί να εξασθενίσει και τις πανάδες.

Μία κουταλιά της σούπας χυμό κρεμμύδι και 2 κουταλιές της σούπας μέλι είναι μία ακόμη συνταγή για τις καφέ κηλίδες του προσώπου σας. Αφήστε την να δράσει για 15 λεπτά. Αυτές είναι ενδεικτικά τρεις φυτικές συνταγές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.Σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχετε καθαρό πρόσωπο, πριν εφαρμόσετε οτιδήποτε και επιπλέον αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε αντίδραση να απευθυνθείτε στον γιατρό σας!

jenny.gr

Αιθέριο Έλαιο Περγαμόντο-αιθέριο έλαιο λεύκανσης.
Αχιλλέας έλαιο. Για πανάδες-μελανές κηλίδες σε χέρια και πρόσωπο

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr