Πως θα φτιάξεις το δικό σου αγαπημένο σέρουμ για ουλές και ρυτίδες!

Πως θα φτιάξεις το δικό σου αγαπημένο σέρουμ για ουλές και ρυτίδες!

 

Έχει αποδειχθεί από τις έρευνες των δερματολόγων ότι όσες γυναίκες φορούν σταθερά σέρουμ προσώπου σε λαιμό και ντεκολτέ, αντιστέκονται σθεναρά στις επιπτώσεις του χρόνου.

 

 

Η συνταγή αυτή προσφέρει αvτιρυτιδική και αvτιγηραντική δράση ενώ διεγείρει και ενισχύει τη φυσιολογική διαδικασία παραγωγής Κολλαγόνου. Επαναδομεί, συσφίγγει και αναπλάθει δομικά την επιδερμίδα και προκαλεί μέγιστη ανανεωτική δράση στα ώριμα δέρματα. Με την τακτική χρήση, αποχρωματίζει και προλαμβάνει κηλίδες και δυσχρωμίες. Αναστέλλει την παραγωγή µελανίνης ενώ προάγει την ήπια καθημερινή απολέπιση με απαλότητα. Προστατεύει την φωτοευαίσθητη επιδερμίδα.

Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε.

-10 ml βερικοκουκουτσέλαιο
(εκπληκτικό αντιγηραντικό λάδι με πολλές παράλληλες ιδιότητες που συμβάλουν στην διατήρηση του νεανικού σφρίγους.)

8 σταγόνες αιθέριο έλαιο λιβανιού.

(αντιγηραντικό αιθέριο έλαιο που δημιουργεί σύσφιξη και τόνωση στην επιδερμίδα. Η τέλεια επιλογή για τις κουρασμένες άτονες επιδερμίδες με σημάδια κόπωσης ή φθοράς).

-10 ml αλόη βέρα τζελ.

(Η αλόη βέρα είναι ένα αποτοξινωτικό καλλυντικό που συσφίγγει και ενισχύει το κολλαγόνο. Οι βιταμίνες της σε συνδυασμό με τα υλικά της συνταγής θεραπεύουν εντατικά. Επίσης βοηθάει με την πάροδο του χρόνου και στην δια παντός λεύκανση του προσώπου)

Πως θα το παρασκευάσεις.

Θα τα ανακατέψεις καλά και είναι έτοιμο!

Ο τρόπος να χρησιμοποιήσεις το σέρουμ σου.

Μέχρι 5 σταγόνες κάθε βράδυ πριν τον ύπνο και μετά την νυχτερινή σου φροντίδα καθαρισμού. Το απλώνεις σε όλο το πρόσωπο εκτός απο τα μάτια και ανακινείς όλο το μπουκάλι πριν τη χρήση. Μετά μπορεί να ακολουθήσει η κρέμα νυχτός σου η το λαδάκι φροντίδας σου.

Αιθέριο έλαιο λιβάνι απο τα μυστικά ομορφιάς

Αλόη βέρα τζελ απο τα μυστικά ομορφιάς

Έλαιο βερίκοκου ή βερικοκουκουτσέλαιο

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr