Αυτό το στοιχείο, κάνει το δέρμα δέκα χρόνια πιο νέο!

Αυτό το στοιχείο, κάνει το δέρμα δέκα χρόνια πιο νέο!

Γνωρίζετε ότι πολλά προϊόντα φροντίδας του δέρματος χρησιμοποιούν πεπτίδια για να αποτρέψουν την εμφάνιση πρόωρων σημαδιών γήρανσης όπως ρυτίδες και λεπτές γραμμές; Μήπως δουλεύουν πραγματικά για να σας προσφέρουν νεώτερη εμφάνιση δέρματος; Πράγματι, ναι! Τα πεπτίδια είναι ένα από τα πιο ζωτικά συστατικά των πιο δυναμικών προϊόντων φροντίδας του δέρματος καθώς βοηθούν την επιδερμίδα να δείχνει μια δεκαετία νεότερη.

 

Βασικά, τα πεπτίδια είναι φυσικά αμινοξέα που είναι υπεύθυνα για την ενίσχυση της παραγωγής του κολλαγόνου στο δέρμα. Αν και το δέρμα σας περιέχει μια αφθονία κολλαγόνου όταν είστε νέοι, δυστυχώς, όταν φτάσετε στην ηλικία των 30 ετών, η προσφορά κολλαγόνου από την φύση μειώνεται και γι ‘αυτό το δέρμα αρχίζει να φαίνεται λεπτότερο ή ισχνότερο και σίγουρα πιο ρυτιδωμένο και σπασμένο. Είναι τότε που τα πεπτίδια δρουν άμεσα και επιδιορθώνουν τις βλάβες.

Κάνουν το δέρμα ομαλό, σταθερό και εύπλαστο. Επιπλέον, τα πεπτίδια είναι μικρές πρωτεΐνες που βοηθούν στην αναγέννηση νέων κυττάρων του δέρματος για να αναπτυχθούν και να θεραπεύσουν τα χαλασμένα και ήδη κατεστραμμένα κύτταρα της επιδερμίδας. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουν μια δεκαετία νεανικότερης όψης της επιδερμίδας! Τα πιο τέλεια και ολοκληρωμένα αποτελέσματα φαίνονται μετά από δύο μήνες συστηματικής χρήσης.

Υπάρχουν κυρίως δύο πεπτίδια για την περιποίηση του δέρματος που βοηθούν στην αναζωογόνηση του. Και είναι τα εξής:

  • Ολιγοπεπτίδιο παλμιτοϋλ: Είναι γνωστό κυρίως από την δυνατότητα του να ενισχύει το επίπεδο κολλαγόνου στα κύτταρα του δέρματος γιατί παρέχει δομή στους συνδετικούς ιστούς της επιδερμίδας.
  • Παλμιτοϋλο τετραπεπτίδιο-7: Αυτό το πεπτίδιο χρησιμοποιείται ευρέως στα προϊόντα φροντίδας και ομορφιάς. Βοηθά στη μείωση της φλεγμονώδους απόκρισης που συμβαίνει στο δέρμα. Επιπλέον, μειώνει τις ζημιές που προκαλούνται από την έκθεση μας στη ρύπανση του περιβάλλοντος τις υπεριώδεις ακτίνες καθώς και άλλες περιβαλλοντικές καταπονήσεις.

Πηγή: herintalk.com

BEAUTY O PEPTIDE LIFT-CREAM. Κρέμα ανάπλασης για άνδρες και γυναίκες.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr