Μέλι με ντομάτα για λεύκανση και σύσφιξη. Αγέραστο πρόσωπο!

Μέλι με ντομάτα για λεύκανση και σύσφιξη. Αγέραστο πρόσωπο!

 

Ωφελεί το ίδιο και τα λιπαρά και τα ξηρά δέρματα. Αναπλάθει, παρέχει κολλαγόνο, κάνει σύσφιξη, τονώνει το περίγραμμα, είναι αντιβακτηριακή, συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους ενώ με τον καιρό, καθαρίζει από τα μαύρα στίγματα τις δυσχρωμίες και τις γενικότερες ατέλειες.

Είναι μια μάσκα φάρμακο. Η εφαρμογή δεν κρατάει παραπάνω από ένα τέταρτο ή είκοσι λεπτά (ανάλογα πάντα με τις ανάγκες της επιδερμίδας) ενώ η τόνωση και η ευεξία καθώς και η αποτοξίνωση που παρέχει στην γυναικεία επιδερμίδα, είναι απαράμιλλες. Σκοτώνει τα βακτήρια που παράγουν ακμή στο δέρμα και με τον καιρό την διαγράφει εντελώς από το πρόσωπο.

Λειτουργεί ταυτόχρονα ως καθαριστικό του δέρματος, κρέμα ενυδάτωσης και σύσφιξης. Εάν έχετε πολύ ξηρό ξεφλουδισμένο δέρμα και νιώθετε ότι σας τραβάει, μπορείτε να προσθέσετε ίση ποσότητα μιας πλούσιας κρέμας γάλακτος.

Υλικά:

Ίση ποσότητα μελιού και πολτού ντομάτας, σε ανάμειξη. Ο ενιαίος πολτός που θα προκύψει, θα απλωθεί στο πρόσωπο σε κατάσταση ηρεμίας.

Διάρκεια: 20 λεπτά.

Μετά το τέλος της μάσκας θα έχετε μια λαμπερή όψη ξεκούραστη και γεμάτη ευεξία.

Προσοχή. Κάποια δέρματα έχουν δυσανεξία σε κάποια υλικά ακόμη κι αν είναι φυσικά. Κάντε ένα μικρό τεστ σε μια περιορισμένη περιοχή του δέρματος ή ρωτήστε τον ειδικό δερματολόγο.

Wheatgrass σιταρόχορτο για αποτοξίνωση (σκόνη)

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Πως να εκδικηθείς όσους σε πλήγωσαν και σε αδίκησαν.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr