Το μυστικό βρίσκεται στη βούρτσα! Κάνε τα μαλλιά σου να μυρίζουν σαν μωρού με μια απλή κίνηση

Το μυστικό βρίσκεται στη βούρτσα! Κάνε τα μαλλιά σου να μυρίζουν σαν μωρού με μια απλή κίνηση

 

Το μυστικό βρίσκεται στη βούρτσα! Κάνε τα μαλλιά σου να μυρίζουν σαν μωρού με μια απλή κίνηση
Η θηλυκότητα αποτελεί χαρακτηριστικό για το οποίο κάθε γυναίκα πασχίζει.

Ακριβά αρώματα, γήινο μακιγιάζ και πλούσια μαλλιά μας κάνουν να εθιζόμαστε στην περιποίηση του εαυτού μας, καθώς με τον τρόπο αυτό αισθανόμαστε κι εμείς οι ίδιες καλύτερα με αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη μας.

Ας είμαστε ειλικρινείς όμως: Υπάρχουν στιγμές που το μόνο που θέλουμε είναι να φορέσουμε τα μπιζαμάκια μας και να αισθανθούμε ξανά παιδιά, χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή ύφος… μοιραίας γυναίκας. Μιλάμε για εκείνα τα Σαββατόβραδα που περνούν στην αγκαλιά του αγαπημένου σου με μπόλικη πίτσα και γλυκά ή τις μέρες αυτές που το μόνο που σε κάνει να νιώθεις καλά είναι ο καναπές σου και μια μεγάλη κούπα καφέ.

Ναι! Υπάρχουν φορές που έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε και να συμπεριφερθούμε σαν μωρά. Και τι καλύτερο από τη μωρουδίστικη μυρωδιά που μας ηρεμεί και μας βοηθά να ανανεωθούμε;

Ήρθε η ώρα να μάθεις πώς μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν σαν μωρού, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις το άρωμά σου ή να «λουστείς» με βρεφικά προϊόντα. Η λύση είναι πολύ ευκολότερη από ό,τι πιστεύεις.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο πλησιέστερο φαρμακείο, να προμηθευτείς μία από τις ειδικές, ουδέτερες κολόνιες ειδικές για μωρά και να ψεκάσεις με αυτό τη βούρτσα με την οποία χτενίζεσαι.

 

Μετά το λούσιμο και ενώ τα μαλλιά σου είναι ακόμα νωπά, χτενίσου με την ψεκασμένη βούρτσα και στέγνωσε τα μαλλιά σου. Το άρωμα μωρού θα σε συνοδεύει μέχρι την επόμενη ημέρα κι αυτό διότι «κλειδώνει» στα λέπια της τρίχας χαρίζοντας σου τη διακριτική αίσθηση που θα λατρέψεις.

Και όλα αυτά χωρίς να αναγκαστείς να αλλάξεις δική σου αγαπημένη μυρωδιά κάποιου γνωστού Οίκου.

Tip: Θυμήσου μόνο να μην ψεκάσεις τα μαλλιά σου με το προϊόν που θα χρησιμοποιήσεις στον λαιμό, το στήθος και τους καρπούς σου.

www.womenonly.gr

Αιθέριο έλαιο WHITE MUSK. Λευκός μόσχος. Το άρωμα του έρωτα!

Aιθέριo Έλαιο Ευκάλυπτος (Eucalyptus)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr