Αυτό το αξεσουαρ μαλλιών θα φορεθεί απο όλες φέτος το χειμώνα!

Αυτό το αξεσουαρ μαλλιών θα φορεθεί απο όλες φέτος το χειμώνα!

Η μόδα φέτος αναβιώνει τον εαυτό της στα 90s. Δυναμική και επαναστατική, επανήλθε γιατί μάλλον χρειάζεται να θυμηθούμε κάτι από το κύμα διαφοροποίησης εκείνης της εποχής. Αυτή η νοσταλγία έρχεται να αποτυπωθεί σε πολλά είδη ρούχων, μακιγιάζ αλλά και αξεσουάρ, αυτή τη φορά στην πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή τους στις περισσότερες περιπτώσεις.

 

Ένα από αυτά, είναι τα hair clips. Τα τσιμπιδάκια μαλλιών που χρησιμοποιούνταν ως διακοσμητικό αξεσουάρ στα looks μας και είχαν προκαλέσει φρενίτιδα, έχουν επανέλθει δυναμικά σύμφωνα με τις προτάσεις των σχεδιαστών, όχι μόνο στα καθημερινά hair looks αλλά και στα πιο επίσημα.

 

 

Ενώ τα τελευταία χρόνια τα τσιμπιδάκια μαλλιών υπηρετούσαν ταπεινά το ρόλο τους, ως υποστηρικτικά αξεσουάρ τα οποία έμεναν στην αφάνεια και κρύβονταν επιμελώς από τα χτενίσματα, η τάση θέλει πάλι τα hair clips να εμφανίζονται ως το κεντρικό αξεσουάρ των χτενισμάτων μας. Σαφώς, πλέον δεν θυμίζουν τόσο στα πολύχρωμα τσιμπιδάκια των 30 ετών πριν και το trend έχει επανέλθει σε μια πιο minimal αισθητική, ωστόσο δεν παύει να φέρνει κάτι από τον αέρα των 90s στις εμφανίσεις μας.

Από τα catwalks εως το Instagram, πολλοί celebrities μας δείχνουν ήδη τον κομψό τρόπο υιοθέτησης του trend, κάνοντας το look κατάλληλο και για τις καθημερινές στιγμές μας. Τα hair clips φέτος, φοριούνται σε πιο διακριτικά χρώματα και συνήθως τα βλέπουμε μονοχρωμίες, εκτός από ιδιαίτερες περιστάσεις στις οποίες βλέπουμε έντονες λάμψεις και κρύσταλλα. Αν και οι δημιουργικοί συνδυασμοί μπορούν να είναι αρκετοί, είδαμε ως δημοφιλέστερο τρόπο να φορεθούν, αυτόν σε μαλλιά με κυματισμό όπου τα hair clips κρατάνε τα μαλλιά μας στο πλάι, μακριά από το πρόσωπο.

www.marieclaire.gr

Λεβάντα απο τα μυστικά ομορφιάς
Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)
Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr