Τι γυναικείο κούρεμα να επιλέξεις ανάλογα την ηλικία σου!

Τι γυναικείο κούρεμα να επιλέξεις ανάλογα την ηλικία σου!

 

Ένα σωστό γυναικείο κούρεμα μπορεί να αναδείξει τα καλύτερα στοιχεία του προσώπου σου με μια φρέσκια και μοντέρνα οπτική. Θα σου δείξω ποιο κούρεμα να επιλέξεις ανάλογα την ηλικία σου, το οποίο θα είναι τέλειο για εσένα και θα αναβαθμίσει το στυλ σου με μοναδικό τρόπο.

 

Τα κοντά κουρέματα είναι τέλεια για δυναμικές γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, ενώ τα πιο μακριά μαλλιά είναι συνυφασμένα με νεανικές ηλικίες που θέλουν μια πιο ανέμελη εικόνα που σαγηνεύει. Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα γυναικεία κουρέματα για κάθε ηλικία.

Ποιο είναι το ιδανικό γυναικείο κούρεμα ανάλογα την ηλικία σου!

Γυναίκες 20+

 

 

 

 

Στα 20+ οι γυναίκες μπορούν να έχουν ένα φυσικό στυλ το οποίο μοιάζει οντέρνο και ανεπιτήδευτο. Οι φράντζες είναι τέλειες για αυτήν την ηλικία, ενώ ένα κοντο καρέ μπορεί να σε γλυκάνει με μοναδικό τροπο.

Γυναίκες 30+

 

 

 

Για τις γοητευτικές γυναίκες αυτές της ηλικίας, μπορείς να επιλέξεις κοντά κουρέματα που δίνουν μια πιο παιχνιδιάρικη όψη, ή πιο μακριά με φράντζα ή μύτες που θα δώσουν κίνηση στα μαλλιά και φρεσκαδα στο πρόσωπο σου.

 

Γυναίκες 40+

 

 

 

Για τις δυναμικές γυναίκες άνω των 40 μπορείς να επιλέξεις ένα μακρί καρέ σε ίδια μαλλιά που πάντα είναι μοντέρνο και κομψό, ενώ αν έχεις μακριά φυσικά μαλλιά, δεν χρειάζεται να τα αποχωριστείς αφού θα σου χαρίσουν μια πιο girly εμφάνιση. Για εσένα που αγαπάς τις αφέλειες και τις φράντζες είναι η τέλεια ηλικία για να τα αποκτήσεις.

Γυναίκες 50+

 

 

 

Για τις ώριμες γυναίκες άνω των 50 τα κοντά κουρέματα μπορούν να αναδείξουν το πρόσωπο σου και να του δώσουν πιο φρέσκια και μοντέρνα εικόνα. Οι αφέλειες είναι τέλειες για να γλυκάνουν το πρόσωπο, ενώ ένα καρέ είναι ιδανικό για να αγκαλιάσει ένα όμορφο πρόσωπο, για υπέροχο στυλ.

Αυτές οι ιδέες για γυναικείο κούρεμα ανάλογα την ηλικία σου, είναι όλες μοντέρνες και μοναδικές. Διάλεξε αυτό που θα σε κάνει να αιασθάνεσαι όμορφη και θα αναδείξει το στυλ σου με εξαιρετικό τρόπο.

Πηγή: www.ediva.gr

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.
Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.
Δαφνέλαιο. Το δυναμωτικό των μαλλιών.
Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!
Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr