Το νέο trend στο χρώμα μαλλιών λέγεται toasted coconut.Εκτός από εντυπωσιακό είναι και πολύ βολικό

Το νέο trend στο χρώμα μαλλιών λέγεται toasted coconut.Εκτός από εντυπωσιακό είναι και πολύ βολικό

 

Αλεξία Ζαραδούκα
Για χρόνια, το κύριο πρόβλημα του ξανθού χρώματος στα μαλλιά ήταν η κιτρινωπή απόχρωση στην οποία κατέληγε μετά τα πρώτα λουσίματα. Ώρες στο κομμωτήριο για τη επίτευξη του απόλυτου ξανθού μόνο και μόνο για να χρειαστεί να επισκεφθείτε πάλι τον ειδικό μετά από λίγες εβδομάδες ώστε να ανανεώσετε την απόχρωση. Φυσικά, για το διάστημα μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο, χρειαζόσασταν ειδικά προϊόντα που διατηρούν την ξανθιά απόχρωση όσο το δυνατόν περισσότερο, εξουδετερώνοντας τις χρυσοκίτρινες τούφες που εμφανίζονταν μετά τα πρώτα λουσίματα.

Όχι όμως πια, αφού το νέο hair trend στις αποχρώσεις μαλλιών, φαίνεται να αγαπά την κίτρινη απόχρωση, για την ακρίβεια, χωρίς αυτή δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί. Το “toasted coconut”, είναι ένας συνδυασμός του bronde και του ombre και για να λειτουργήσει χρειάζεται εξίσου και τις σκουρόχρωμες κιτρινωπές αποχρώσεις και το ανοιχτό ξανθό. Η λογική του toasted coconut είναι να διατηρήσουμε και να αξοιποιήσουμε τις σκούρες αποχρώσεις μας ενώ μέσα σε αυτές να τοποθετηθούν στρατηγικά ανταύγειες σε πλατινέ ξανθό ώστε να δημιουργήσουν ομοιογένεια στοχρώμα. Το look ολοκληρώνεται με silver φινίρισμα στις άκρες για ακόμη πιο εντυπωσιακό και λαμπερό αποτέλεσμα.

Επομένως, την επόμενη φορά που το ξανθό χρώμα των μαλλιών σας αρχίσει να φθείρεται, μη πανικοβληθείτε και ζητήστε από τον κομμωτή σας να προσθέσει μέσα στο χρώμα που ήδη έχετε, μερικές ανοχτόχρωμες ανταύγειες ώστε να μπλεχθούν αρμονικά.

 

 

 

 

www.marieclaire.gr

 

Λεβάντα απο τα μυστικά ομορφιάς

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr