Ρόδι. Το απόλυτο σέρουμ που προσφέρει η φύση! Σβήνει κηλίδες ρυτίδες-(συνταγή).

Ρόδι. Το απόλυτο σέρουμ που προσφέρει η φύση! Σβήνει κηλίδες ρυτίδες-(συνταγή).

 

Το ρόδι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα καλλυντικά. Συμβάλει εξαιρετικά στην λεύκανση και σε συνδυασμό με τα παρακάτω υλικά μπορεί να κάνει θαύματα στον αποχρωματισμό του δέρματος. Αφήνει στο πέρασμα του μια πανέμορφη επιδερμίδα γεμάτη λάμψη και υγεία. Και το κυριότερο; Αυτό το σούπερ καλλυντικό σέρουμ, το προσφέρει η γη!

 

Δείτε πως θα σβήσετε απόλυτα φυσικά τις ρυτίδες και τις κηλίδες σας!

 

 

Το ρόδι είτε το καταναλώσεις ως τροφή είτε το εφαρμόσεις ως καλλυντικό έχεις καταπληκτικά οφέλη. Αρκεί να σπάσεις ένα κουκουτσάκι ροδιού και να το απλώσεις στο πρόσωπο. Ακολουθώντας τακτικά αυτήν την τακτική οι ρυτίδες θα εξαφανιστούν! Θέλει όμως επιμονή.

Η παρακάτω συνταγή χρησιμοποιείται βράδυ και εφαρμόζεται για να αποκτησει το δέρμα μας ελαστικότητα και κυρίως την χαμένη του λάμψη και είναι ιδανική για πρόληψη αντιγήρανσης.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

-Καρπούς απο 1 ρόδι

-σάρκα απο μισό μέτριο αβοκάντο

και

-13 σταγόνες πορτοκαλιού.

Διαδικασία:

Ανακατεύτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ σας μέχρι να γίνουν πάστα. Αν παρόλα αυτά δείτε το τελικό σας αποτέλεσμα υδαρές προσθέτετε ακόμη ένα κομμάτι σάρκας αβοκάντο.

​Εφαρμογή: Θα απλώσετε την μάσκα σας στην περιοχή του λαιμού και στο πρόσωπο. (Για τα μάτια μπορείτε να απλώσετε σκέτο χυμό ροδιού) Θα αφήσετε την μάσκα σας να δράσει για 20 λεπτά της ώρας. Θα ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Η μάσκα αυτή τονώνει το κολλαγόνο μας.

Κολλαγόνο σέρουμ απο τα μυστικά ομορφιάς για σφιχτό δέρμα με λάμψη!

Υαλουρονικό οξύ – σέρουμ
Σέρουμ -λοσιόν ελαστίνης. Δέρμα ελαστικό χωρίς ρυτίδες.

Serum βιταμίνης C

ΑΗΑ: Σέρουμ απο Οξέα Φρούτων. Αναγέννηση κυττάρων -λεύκανση-κατά των ουλών.

Κολλαγόνο για σφιχτό δέρμα με λάμψη.

Αντιγηραντική κρέμα προσώπου με κολλαγόνο

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr