Ποιο χτένισμα ταιριάζει στο πρόσωπο σου;

Ποιο χτένισμα ταιριάζει στο πρόσωπο σου;

Έλα όλες το έχουμε περάσει αυτό! Μπαίνουμε στο κομμωτήριο με δεκάδες screenshots από το Pinterest και καταφέρνουμε να βγούμε 4-5 ώρες αργότερα αφού έχουμε καταλάβει ότι το μωβ pixie στυλ τελικά δεν μας ταιριάζει τόσο πολύ! Από το ωοειδές σε μακρύ ή τετράγωνο πρόσωπο όσο και να λατρεύουμε τις νέες τάσεις τα μαλλιά θα πρέπει να γνωρίζουμε ποιο στυλ μας ταιριάζει.

Οβάλ Πρόσωπο

 

 

Τα οβάλ πρόσωπα θέλουν και μακριά μαλλιά! Τους ταιριάζουν τα ίσια αλλά και οι ανάλαφρες μπούκλες. Τώρα το καλοκαίρι μπορείς αφήσεις τις μπούκλες σου να κάνουν τη διαφορά και να εντυπωσιάσουν. Σωστά κατάλαβες, beach waves! Αν μάλιστα είσαι στο νησί πρόσθεσε ένα φουλάρι και είσαι έτοιμη!

Στρογγυλό Πρόσωπο

 

 

Εδώ είσαι η τυχερή θα λέγαμε για φέτος το καλοκαίρι αφού με τη ζέστη που επικρατεί μπορείς να τα κόψεις ένα όμορφο καρέ. Οι αφέλειες καθώς και το φιλάρισμα απαγορεύονται γιατί σου κρύβουν το όμορφο πρόσωπο σου και παράλληλα σου προσθέτουν έξτρα όγκο τον οποίο δεν έχεις. Μπορείς να παίξεις με ίσια ή σγουρά τύπου 60s ενώ αν θες να φαίνεται πιο μακρύ το πρόσωπο σου τότε μπορείς να προσθέσεις λίγο όγκο στη κορυφή.

Προσωπο Καρδιά

 

 

Εδώ μπορείς να παίξεις με αρκετά στυλ, είσαι από τις τυχερές! Κάνε αφέλειες, κάνε φράντζα, κάνε φιλάρισμα! Μπορείς κυριολεκτικά να κάνεις τα πάντα ΑΛΛΑ είναι προτιμότερο να αποφύγεις το πολύ κοντό καρέ, επέλεξε κάτιο πιο μακρύ. Ε εντάξει, μη στεναχωριέσαι μπορείς να κάνεις τα πάντα εκτός από κοντό καρέ!

Μακρόστενο Πρόσωπο

 

 

Εδώ θα σου πω δυο λέξεις: μακριά μαλλιά! Όσο πιο μακριά είναι τα μαλλιά σας, τόσο περισσότερο φαίνετια το πρόσωπο σου. Αν θέλεις να μην φαίνεται το πρόσωπο σου τόσο μακρύ τότε μπορείς να τα κόψεις ένα μακρύ καρέ και να προσθέσεις άφθονο όγκο. Τέλος, εντυπωσίασε τους όλους με τις αφέλειες σου!

Τετράγωνο Πρόσωπο

 

Επειδή το πρόσωπο σου είναι αρκετά έντονο και εντυπωσιακό μπορείς να κάνεις ανάλαφρες μπούκλες ή να επιλέξεις γενικά ένα στυλ επιμελώς ατιμέλητο για ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα! Αλλά και δημιουργήσεις ένα wet look με τα μαλλιά προς τα πίσω αν είναι ίσια.

www.thatslife.gr

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!
Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

HERBAL REVIVAL. Κατεστραμμένα μαλλιά και άκρες

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr