10 Όμορφα κουρέματα για πολύ σγουρά μαλλιά!

10 Όμορφα κουρέματα για πολύ σγουρά μαλλιά!

Τα μαλλιά είναι ανέκαθεν το σύμβολο της θηλυκότητας και όλες μας φροντίζουμε να τα περιποιούμαστε και να φροντίζουμε με κάθε ευκαιρία. Τι γίνεται όμως να κάποια κοπέλα έχει πολύ σγουρά μαλλιά; Δεν χρειάζεται να καις για ώρες τα μαλλιά σου με το σίδερο ούτε να επαναπαύεσαι στο φυσικό look γιατί εδώ θα βρεις τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά κουρέματα!

Τα κορίτσια με αυτό τον ιδιαίτερο τύπο μαλλιών ήδη θα καταλαβαίνουν πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω. Ατελείωτες ώρες χτενίσματος μετά το μπάνιο με μαλακτικές και διάφορα προϊόντα που υπόσχονται να λειάνουν την τρίχα και παρόλα αυτά το φριζάρισμα είναι μονίμως εκεί. Μπορείς με ένα πολύ έξυπνο και φυσικό τρόπο να διαχειριστείς τα μαλλιά σου ευκολότερα!

Τα πολύ σγουρά μαλλιά έχουν την ιδιαιτερότητα να είναι πολύ δυνατά και λαμπερά αλλά ταυτοχρόνως δύσκολα στο styling και την περιποίηση, καθώς έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο όγκο ατίθασης τρίχας. Τι μπορείς να κάνεις γι’αυτό; Να διαλέξεις φυσικά το σωστό κούρεμα!

 

Τα πιο όμορφα κουρέματα για πολύ σγουρά μαλλιά!

Μακρυά μαλλιά

 

 

 

 

 

Αν και εσύ έχει μακρυά μαλλιά τα οποία διατηρείς και μακραίνεις με κόπο εδώ θα βρεις τις καλύτερες ιδέες για κουρέματα. Το μήκος θα σε βοηθήσει να παίξεις με διάφορα στιλ που θα σου δώσουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Αν θέλεις να μειώσεις τον όγκο δεν έχει παρά να δοκιμάσεις το έντονο φιλάρισμα από την μέση του κρανίου και κάτω ενώ αν θέλεις ένα ομοιόμορφο και πλούσιο αποτέλεσμα η καλύτερη λύση για εσένα είναι ένα ίσιο κούρεμα σε όλο το μήκος των μαλλιών. Αναλόγως την τρίχα μπορείς να παίξεις και με ένα συνδυασμό των παραπάνω κουρεμάτων με φιλάρισμα στο μπροστά μέρος και ίσια γραμμή στο υπόλοιπο κούρεμα.

 

Κοντά μαλλιά

 

Τα κοντά μαλλιά είναι chic και διαχρονικά γι’αυτό και εσύ μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό το κλασικό κούρεμα για να δείχνεις πάντα εντυπωσιακή και λαμπερή με τα πολύ σγουρά μαλλιά σου.

Δοκίμασε ένα καρέ μέχρι τους ώμους που θα δώσει ομοιόμορφο όγκο στα μαλλιά σου και θα σε βοηθήσει να τιθασεύσεις τις μπούκλες σου πιο εύκολα. Για τις πιο τολμηρές ένα μοντέρνο κοντό κούρεμα είναι η ιδανική λύση για πιο rock αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση τα κοντά μαλλιά είναι ένας τρόπος να είσαι στιλάτη χωρίς πολύ κόπο μπροστά από τον καθρέπτη κάθε πρωί.

 

 

 

 

 

 

www.ediva.gr

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.
Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!
Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr