Η γοητεία δεν έχει ηλικία!

Η γοητεία δεν έχει ηλικία!

Η γοητεία δεν έχει ηλικία… Αν το πιστέψετε θα το πετύχετε. Αλλάξτε συνήθειες και ακολουθήστε τα πιο πολύτιμα μυστικά ομορφιάς για να διατηρήσετε τη λάμψη και τη νεανικότητα σας για μια ζωή….

 

Μην ξεχνάτε το λαιμό
Λεπτό και ευαίσθητο, το δέρμα του λαιμού, έχει την τάση να αποκτάει ρυτίδες και να ξηραίνεται από πολύ νωρίς. Χρησιμοποιείτε καθημερινά κρέμα ημέρας κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις, ξεκινώντας από τις σιαγόνες και κατεβαίνοντας ως το ντεκολτέ. Μην ξεχνάτε να προστατεύετε το λαιμό σας από τον ήλιο.

Αναζωογόνηση του δέρματος
Μην περιμένετε να γίνει το δέρμα σας τελείως ξηρό και να σας «τραβάει» για να του προσφέρετε μια περιποίηση πλούσια σε φυτικά ενεργά συστατικά, δηλαδή ένα σύμπλοκο αιθέριων ελαίων. Τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται ως εντατικές κούρες, δύο ή τρεις φορές το χρόνο, και συνδυάζονται με μια κρέμα ημέρας ή νύχτας, Η φροντίδα αυτή επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος, τρέφει και ενυδατώνει το δέρμα και κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή.

Σύσφιξη
Δεν αρκεί να ενυδατώνετε το δέρμα σας, πρέπει, επίσης, να το τονώνετε και να φροντίζετε τη σύσφιξη του περιγράμματος του! Μία φορά την εβδομάδα βάζετε σε καθαρό δέρμα μια μάσκα με τονωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες. Αφήνετε την να δράσει 10 με 15 λεπτά και ξεπλένετε με άφθονο νερό.
Η προοδευτική έλλειψη ορμονών λόγω της προεμμηνόπαυσης αρχικά και μετά κατά την εμμηνόπαυση, έχει αντίκτυπο στο δέρμα: ξηρότητα, δυσάρεστη αίσθηση, διάφορες δερματικές αντιδράσεις. Για να ξαναδώσετε απαλότητα και λάμψη στο πρόσωπο σας, χρησιμοποιείτε κάθε πρωί σε δέρμα άψογα καθαρισμένο ένα προϊόν πλούσιο σε ενεργά συστατικά.

ΣΩΜΑ

Πάρτε τα χέρια σας χέρια σας
Γα χέρια ταλαιπωρούνται τόσο από τις κλιματολογικές συνθήκες όσο και από τα τακτικά πλυσίματα, οπότε το δέρμα τους χάνει την ελαστικότητα του, ξηραίνεται και γερνάει γρηγορότερα. Ενυδατώνετε τα χρησιμοποιώντας μια ειδική κρέμα. Μην ξεχνάτε να έχετε πάντα ένα σωληνάριο στην τσάντα σας ή στο γραφείο… Μην αμελείτε να φοράτε γάντια όταν κάνετε δουλειές στο σπίτι και τα χέρια σας έρχονται σε επαφή με νερό ή δυνατά καθαριστικά.

Απαλό και λείο δέρμα
Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα γίνεται ολοένα και πιο ξηρό, χάνει την ελαστικότητα του και αποκτά ρυτίδες. Μία μόνο λύση υπάρχει για να ξαναδώσετε στο δέρμα σας την απαλότητα του: ενυδάτωση και θρεπτικά συστατικά. Χρησιμοποιείτε καθημερινά με κυκλικά μασάζ ένα γαλάκτωμα σώματος με διπλή δράση στο δέρμα: απολεπιστική και ενυδατική.

ΑΣΚΗΣΗ

Δυνατό στήθος
Καθιστή με την πλάτη ίσια, ενώστε τα χέρια στο ύψος του στήθους. Κρατώντας τους ώμους κάτω και χωρίς να κουνάτε τα χέρια, πιέστε με δύναμη τις παλάμες. Μείνετε σε αυτή τη θέση ώσπου να μετρήσετε μέχρι το 20, χαλαρώστε και πάρτε ανάσα. Κάντε την άσκηση 5 φορές.

Σφιχτοί γλουτοί
Γονατιστέ, λυγιστέ το ένα πόδι στο στήθος καμπουριάζοντας και μετά τεντώστε το πίσω όσο πιο μακριά μπορείτε. Προσέξτε να μη «σπάσει» η μέση. Κάντε αυτή την άσκηση 15 φορές και αλλάξτε πόδι.

Κοιλιά… πλάκα
Καθιστή, ακουμπήστε τους αγκώνες πίσω σας και τις παλάμες στα πλάγια του σώματος. Φέρτε τη λεκάνη σε θέση τέτοια ώστε να μην επιβαρύνεται η μέση και σηκώστε και τα δύο πόδια. Κάντε μια σειρά από 30 ψαλιδάκια. Μη σηκώνετε τα πόδια πολύ ψηλά, αλλά προσπαθείτε, αντίθετα, να τα κρατάτε αρκετά κοντά στο έδαφος, σφίγγοντας την κοιλιά και τους γλουτούς. Εκπνέετε κατά τη διάρκεια της προσπάθειας. Χαλαρώστε, πάρτε ανάσα και επαναλάβετε την άσκηση 2-3 φορές.

Τέλειες γάμπες
Στην ίδια θέση, τεντώστε το ένα πόδι όσο πιο ψηλά και πίσω γίνεται. Χωρίς να «σπάσει» η μέση, ανεβοκατεβάζετε το πόδι ως την ευθεία του σώματος, σφίγγοντας τους γλουτούς. Κάντε αυτήν την κίνηση 15 φορές με κάθε πόδι.

www.donna.gr

Αιθέρια έλαια απο τα μυστικά ομορφιάς.

Οι ακαταμάχητοι γοητευτικοί άνθρωποι! Πως θα τους μιμηθούμε.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr