Τα πιο κολακευτικά χτενίσματα για γυναίκες κάθε ηλικίας

Τα πιο κολακευτικά χτενίσματα για γυναίκες κάθε ηλικίας

 

Οι αγαπημένες μας celebrities μάς γεμίζουν έμπνευση για τα ωραιότερα hair looks.

Και ναι, μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις όλα τα παρακάτω χτενίσματα όποια κι αν είναι η ηλικία σου αφού οι συγκεκριμένες προτάσεις όχι μόνο είναι διαχρονικές αλλά αφαιρούν και χρόνια από την εμφάνισή σου!

Ποια είναι η δική σου αγαπημένη;

 

H Emma Stone με εμβληματικές Old Hollywood μπούκλες που ταιριάζουν σε κάθε ηλικία και είναι κατάλληλες για οποιαδήποτε βραδινή περίσταση και όχι μονάχα το… κόκκινο χαλί!

(Photo by Dan MacMedan/Getty Images)

Η Meghan Markle δείχνει πάντα περιποιημένη αφού δεν διστάζει να αφεθεί σε μία γρήγορη περιποίηση από τον κομμωτή της, πριν από κάθε εμφάνιση. Ζήτησε και εσύ ένα απλό χτένισμα- φορμάρισμα με στρογγυλή βούρτσα και κάνε το look σου να μοιάζει “ακριβό”.

(Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

 

H Gigi Hadid σπάνια εμφανίζεται δίχως την βαθιά πλαινή χωρίστρα της, όπως κι αν έχει χτενίσει τα μαλλιά της. Η χωρίστρα αυτη προσδίδει μια νότα αθωότητας και γοητείας σε κάθε σχήμα προσώπου και κάθε ηλικία.

(Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for Stuart Weitzman)

H Jennifer Lopez έχει υιοθετήσει την κλασική αλογοουρά όχι μονάχα επειδή είναι εύκολη και πρακτική αλλά και επειδή γνωρίζει πως έχει εφέ “λιφτινγκ” στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου!

(Photo by Craig Barritt/Getty Images)

H Selena Gomez δείχνει ακόμα πιο μικρή από την ηλικία της διατηρώντας ανάλαφρες αφέλειες. Όποια κι αν είναι η ηλικία σου, κάνε την ίδια επιλογή για να χαρίσεις παιχνιδιάρικη διάθεση και νεανική όψη στο look σου.

(Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

 

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr