Ειδική αντιγηραντική συνταγή θεραπεία, για τις ρυτίδες και την αποκατάσταση της ενυδάτωσης, στις ώριμες επιδερμίδες.

Ειδική αντιγηραντική συνταγή θεραπεία, για τις ρυτίδες και την αποκατάσταση της ενυδάτωσης, στις ώριμες επιδερμίδες.

 

Πολλές φορές το δέρμα χρειάζεται μια εντατική θεραπεία, ειδικά εάν είναι ώριμο κι έχει ταλαιπωρηθεί από την αναστάτωση των ορμονών.

Εξαιρετική πλαστικότητα στην επιδερμίδα, προσφέρει αφειδώς το αιθέριο έλαιο γεράνι το οποίο προσφέρει επίσης λάμψη, απαλό δέρμα και σατινένια υφή ενώ με τον καιρό θεραπεύει τις ρυτίδες. Προσφέρεται ιδανικά για τις ώριμες ή κουρασμένες επιδερμίδες.

Η βασική συνταγή:

Σε μια κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο, προσθέστε 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο Γεράνι. Αναμείξτε τα έλαια σας καλά και κάντε ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο απλώνοντας από κάτω προς τα πάνω σε καθαρό πάντα δέρμα. Στη συνέχεια χαλαρώστε και αφήστε απλώς το λάδι σας να κάνει την δουλειά του και να απορροφηθεί από το δέρμα.

Στη συνταγή μπορείτε να προσθέσετε και αιθέριο έλαιο Λεβάντας για ενίσχυση στην ανάπλαση καθώς και αιθέριο έλαιο Πορτοκαλιού για επιπλέον ενυδάτωση για τις πιο ώριμες ή κουρασμένες ή πολύ ξηρές επιδερμίδες. Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού θα ενισχύσει επίσης την λάμψη, θα καταπολεμήσει την φθορά και την θαμπάδα ενώ θα προσφέρει και λεύκανση με την καταπολέμηση των κηλίδων και των δυσχρωμιών.

Προσοχή όταν χρησιμοποιούμε ως δοσολογία μια κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιου δεν πρέπει να ξεπερνάμε τις 2-3 σταγόνες αιθέριου ελαίου, οπότε προσαρμόστε την δοσολογία σας εάν επιθυμείτε να προσθέσετε και τα 3 αιθέρια έλαια για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Ενημερώστε τον δερματολόγος σας.
mystikaomorfias.gr

Αιθ. Έλαιο Γερανιού. Για κυτταρίτιδα, ομορφιά και ηρεμία!

Αιθέριο Έλαιο Λεβάντας.

Αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού.

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr