Ροφήματα για τις νυχτερινές λιγούρες…

Ροφήματα για τις νυχτερινές λιγούρες…

Ποια ώρα της ημέρας που είστε πιο πεινασμένοι; Αν είστε από τους τυχερούς που η αίσθηση της πείνας τους κορυφώνεται ως το μεσημέρι, έχετε περισσότερες πιθανότητες να μην πάρετε βάρος. Αν, όμως, ανήκετε σε εκείνους που οι νυχτερινές λιγούρες είναι ο καλύτερος σας φίλος, ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Σύμμαχός σας είναι πέντε ροφήματα που θα σας βοηθήσουν να καταλαγιάσετε την πείνα σας χωρίς να φορτώσετε τον οργανισμό σας με περιττές θερμίδες.

Γάλα αμυγδάλου
Ένα μικρό φλιτζάνι ζεστό γάλα αμυγδάλου ή σε θερμοκρασία δωματίου αν προτιμάτε, βοηθήσει να κοιμηθείτε πιο αποτελεσματικά, καθώς έχει λιγότερη ζάχαρη από το ζωικό γάλα και για το λόγο αυτό μεταβολίζεται πιο αργά (Πάντα με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πρόσθετη ζάχαρη). Να θυμάστε ότι είναι πολύ σημαντικό να για να χάσετε βάρος, το σώμα σας να ξεκουράζετε για τουλάχιστον 7 συνεχόμενες ώρες.

Χυμός φραγκοστάφυλου
Σίγουρα αναρωτιέσαι πώς θα χάσετε βάρος με την κατανάλωση ενός χυμού. Η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας χυμού δεν είναι ιδανική για να χάσετε βάρος, έτσι προτείνουμε μόνο ένα μικρό μέρος (ένα μικρό ποτήρι) από 100% χυμό φραγκοστάφυλου, το οποίο περιέχει πολύ λιγότερη ζάχαρη και λειτουργεί ως «καυστήρας» θερμίδων. Με την κατανάλωση ενός τέτοιου χυμού μπορείτε να ικανοποιήσετε την πείνα σας, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες που περιέχουν τα φραγκοστάφυλα και δεν θα σας επιβαρύνει θερμιδικά, εξαιτίας του χαμηλού γλυκαιμικού τους δείκτη.

Χαμομήλι
Ένα ζεστό φλιτζάνι αυτής της έγχυσης χρησιμεύει για να καταπραΰνει τα νεύρα και το άγχος, τα οποία είναι συχνά οι παράγοντες που προκαλούν πολύ συχνά την αίσθηση της πείνας. Δοκιμάστε ένα φλιτζάνι ώστε να μπορείτε να κοιμηθείτε βαθιά και να χαλαρώσετε. Και μην ξεχνάτε πως η απώλεια βάρους εξαρτάται συχνά περισσότερο στο μυαλό σας και λιγότερο από το σώμα σας.

Κεφίρ
Παρόμοιο με το γιαούρτι, το κεφίρ είναι εξαιρετικό για τη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων του πεπτικού συστήματος, τη βελτίωση της υγείας των οστών και την καταπολέμηση βακτηριακών λοιμώξεων με εντελώς φυσικό τρόπο. Επιπλέον, είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ανθρώπους που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Ένα μικρό τμήμα ή ένα μικρό φλιτζάνι κεφίρ θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα και θα αποτρέψει την αίσθηση της πείνας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πράσινο τσάι
Λειτουργεί σαν πεπτικό βοήθημα και θεωρείται ένα από τα πιο αποτελεσματικά superfoods. Να θυμάστε ότι καταναλώνετε μόνο ένα φλιτζάνι αυτής της έγχυσης, κατά προτίμηση ζεστό ή χλιαρό, για να βοηθήσει στην απώλεια του βάρους. Χρειάζεται προσοχή κατά την κατανάλωση του πράσινου τσαγιού τις βραδινές ώρες καθώς, το πράσινο τσάι έχει 20 mg κατά μέσο όρο, ενώ ένα φλιτζάνι καφέ περιέχει 80mg καφεΐνης, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που η καφεΐνη τους επηρεάζει και τους εμποδίζει να απολαύσουν ένα καλό ύπνο. Μπορείτε να μειώσετε την καφεΐνη στο τσάι σας εξαρτάται από το πόσο πολλά πράσινα φύλλα τσαγιού χρησιμοποιήσει σε αυτό και πόσο συχνά χρησιμοποιείτε τα φύλλα για διαφορετικές εγχύσεις.

Να θυμάστε πάντα ότι τα ροφήματα από μόνα τους δεν μπορούν να κάνουν θαύματα και ότι χρειάζεται ο συνδυασμός σωστής διατροφής, σωματικής άσκησης και ατσάλινης θέλησης για να επιτύχετε το διατροφικό σας στόχο.

Πηγή:www.itrofi.gr

Αιθέριο έλαιο πιπεριού
Γανόδερμα. Το μανιτάρι της αθανασίας.
Σαπούνι θαλασσινό Marine. Για έντονα προβλήματα κυτταρίτιδας χωρίς ραγάδες.

Μίξη βοτάνων για το αδυνάτισμα. Επιτάχυνση μεταβολισμού.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr