DIY Φτιάξε το καλύτερο body butter που έχεις ποτέ δοκιμάσει!

DIY Φτιάξε το καλύτερο body butter που έχεις ποτέ δοκιμάσει!

Σούπερ ενυδάτωση και αντιγήρανση ♦ Ιδανικό και για μετά το μαύρισμα ♦ Το ελαφρύ, ευχάριστο άρωμα του πορτοκαλιού θα σε ενθουσιάσει.

Χρησιμοποίησα λάδι καρύδας, βούτυρο καριτέ, λίγο γλυκό αμυγδαλέλαιο και αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού για να φτιάξω αυτό το πλούσιο βούτυρο στο σώμα. Πριν την εκτέλεση θα χρειαστεί να αφήσετε το λάδι καρύδας να στερεοποιηθεί στο ψυγείο για μια ώρα.

της Μαρίας Γκέκα

Η βιταμίνη C αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά αντιοξειδωτικά που μπορεί να λύσει όλα σου τα προβλήματα, από τις ρυτίδες ως τις πανάδες και παράλληλα σε προστατεύει από το περιβάλλον καθώς και από τα σημάδια της γήρανσης. Ετσι λοιπόν, είναι ιδιαίτερα σημαντική αυτή την περίοδο μετά το καλοκαίρι που δεχθήκαμε άφθονη ηλιακή ακτινοβολία.

Το body butter με τo πορτοκάλι επαναφέρει τη φωτεινότητα και τη λάμψη ενώ τονώνει το θαμπό δέρμα μετά το καλοκαίρι ενώ το λάδι καρύδας και το βούτυρο καριτέ ενυδατώνει εξαιρετικά το αφυδατωμένο δέρμα συντηρώντας το μαύρισμα.

Υλικά

1/2 κούπα λάδι καρύδας
1 – 1/2 κουταλιά βούτυρο καριτέ
2 σταγόνες έλαιο καρυδιού
25 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκάλι
Ένα μπολ
Μιξεράκι
1 σπάτουλα
Ένα βάζο

 

Σε ένα μπολ ανακατεύεις τα τρία έλαια με μια σπάτουλα. Κατόπιν ρίχνεις το βούτυρο καριτέ και χτυπάς με το μίξερ. Μόλις το μείγμα, είναι έτοιμο, το μεταφέρεις σε ένα βάζο και το διατηρείς στο ψυγείο.

πηγή: naturanrg.gr

Αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού.
Καρυδέλαιο. Έλαιο καρυδιού.
Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!
Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!
Εσάνς καρύδας.

Βούτυρο καριτέ. Ανάπλαση, προστασία.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr