Καρέ: Η απόλυτη τάση του φθινοπώρου (φωτό)

Καρέ: Η απόλυτη τάση του φθινοπώρου (φωτό)

Όπως πολλές από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2018, έτσι και αυτή είναι εμπνευσμένη από την δεκαετία των 90s .Ο λόγος για το καρέ, το αγαπημένο κούρεμα μικρών και μεγάλων, που έκανε θριαμβευτική επιστροφή ήδη από τις αρχές του έτους. Από το καρέ στο ύψος των αυτιών μέχρι το μακρύ καρέ, αυτό το κούρεμα πρόκειται να αναβαθμίσει το στιλ σας και να σας χαρίσει τον αέρα μιας άλλης εποχής.

Ωστόσο, η εκδοχή που έχουν αρχίσει να υιοθετούν οι celebrities του εξωτερικού δεν είναι άλλη από το ασύμμετρο καρέ. Είτε πρόκειται για το γνωστό σε όλες μας «γαλλικό» είτε για μια πιο ήπια εκδοχή του, το ασύμμετρο καρέ είναι η τέλεια πρόταση για το φθινόπωρο.

Αν το πρόσωπό σας είναι τετράγωνο ή έχετε έντονες γωνίες, τότε τα έντονα διαφορετικά μήκη είναι κατάλληλα για εσάς, ενώ αν το πρόσωπό σας είναι οβάλ καλό θα ήταν το καρέ σας να ακολουθήσει τις καμπύλες του προσώπου σας.

Αν πάλι τα μαλλιά σας είναι σγουρά και φοβάστε να κάνετε το μεγάλο βήμα, τότε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η χρήση μιας στρογγυλής βούρτσας κατά τη διάρκεια του στεγνώματος είναι το μοναδικό εργαλείο που χρειάζεστε για να πετύχετε ένα επιμελώς ατημέλητο look.

Μήπως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή;

Δείτε τις παρακάτω προτάσεις και εμπνευστείτε:

 

 

 

 

 

 

www.gynaikamagazine.gr

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr