3 τρόποι για πιο πυκνά φρύδια!

3 τρόποι για πιο πυκνά φρύδια!

Τα φρύδια μας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ισορροπία του προσώπου μας. Είναι αυτά που ουσιαστικά διαμορφώνουν την εικόνα μας. Τα τελευταία χρόνια τα πυκνά φρύδια έχουν έρθει στη μόδα και δυστυχώς πολλές από εμάς έχουμε μείνει με το λεπτό φρύδι που κάποτε ήταν στη μόδα και πλέον από το βγάζε βγάζε δεν έμεινε και τίποτα!

Παρόλα αυτά υπάρχουν λύσεις και εύκολοι τρόποι για να κάνεις το φρύδι σου να είναι πιο γεμάτο και πυκνό! Δείτε παρακάτω πως μπορείς να το καταφέρεις!

Καστορέλαιο

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Βουτάς μια μπατονέτα στο καστορέλαιο και απλώνεις την ποσότητα στα φρύδια σου. Κάνεις μασάζ με κυκλικές κινήσεις για λίγα λεπτά και το αφήνεις όλο το βράδυ. Το πρωί όταν σηκωθείς ξεπλένεις με άφθονο ζεστό νερό.

Λάδι καρύδας

Ζέστανε λάδι καρύδας σ’ ένα φλιτζανάκι του καφέ για μισό λεπτό. Μετά με τα δάχτυλα σου άπλωσε το λαδάκι στα φρύδια σου. Άφησε το όλη τη νύχτα. Την επόμενη μέρα ξέπλυνε καλά με άφθονο νερό.

Γάλα

Το γάλα εκτός από καλό στα κόκαλά μας, βοηθάει και στο να έχουμε πιο πυκνά φρύδια. Πάρε το γάλα, βούτα μέσα μια μπατονέτα και άπλωσε το στα φρύδια σου. Άσε το γάλα μέχρι να στεγνώσει και να ξεραθεί. Έπειτα ξέπλυνε το με ζεστό νερό.

ladytimes.gr

Αλόη.Το φυτικό κολλαγόνο με την βιταμίνη Α.

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!
Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!
Άρνικας έλαιο. Το θεραπευτικό!

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Καστορέλαιο των 100 ml

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr