Σούπερ αποτοξινωτική μάσκα για υγιή μαλλιά

Σούπερ αποτοξινωτική μάσκα για υγιή μαλλιά

Αυτή η μάσκα αποτοξίνωσης μαλλιών θα αφαιρέσει όλες τις βλαβερές ουσίες που συσσωρεύονται στα μαλλιά σας. Ο πηλός μπεντονίτη θα επαναφέρει την λάμψη και τον όγκο τους.
Πρόκειται για μια θεραπεία που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για μαλλιά που έχουν φυσική λιπαρότητα, αλλά βοηθάει εξίσου και όσες έχουν ξηρά και σγουρά μαλλιά. Εκτός από τον θαυματουργό πηλό μπεντονίτη (δεν είναι άλλος από τον αργιλικό πηλό και μπορείτε να τον βρείτε στα φαρμακεία και στα καταστήματα ομορφιάς) θα χρειαστείτε επίσης ένα τσάι από βότανα που εξαρτάται από το χρώμα των μαλλιών σας.

Αν έχετε ανοιχτόχρωμα μαλλιά χρησιμοποιήστε ένα μείγμα από χαμομήλι και τσουκνίδα, αν έχετε πιο σκούρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα από δενδρολίβανο και τσουκνίδα.

Ο πηλός μπεντονίτη, είναι αργιλικός πηλός, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε θεραπείες για το πρόσωπο και τα μαλλιά. Υπάρχουν πολλά είδη αργιλικού πηλού, αλλά ο μπεντονίτης είναι ο πιο κατάλληλος για μάσκες ομορφιάς

Συστατικά

* 1 φλιτζάνι τσάι βοτάνων

* ½ φλιτζάνι μηλόξυδο

* ¾ φλιτζανιού πηλό μπεντονίτη

10 σταγόνες αιθέρια έλαια της αρεσκείας σας

Προετοιμασία

* Βάλτε το τσάι και το μηλόξυδο σε ένα μπλέντερ και προσθέστε σιγά σιγά από μία κουταλιά της σούπας άργιλο μέχρις ότου πάρετε ένα λείο χυλό. Στο τέλος προσθέστε τα αιθέρια έλαια, ανακατέψτε για λίγο και αποθηκεύστε τα σε ένα πλαστικό μπουκάλι.

* Απλώστε τη μάσκα σε υγρά μαλλιά, ξεκινώντας από τις ρίζες προς τις άκρες. Αφήστε τη να δράσει για 5-20 λεπτά (να είστε προσεκτικές, να μη στεγνώσει ο πηλός στα μαλλιά σας) και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

www.medinova.gr

Σαμπουάν με λάδι ελιάς

Αιθέρια έλαια απο τα μυστικά ομορφιάς.

Κανναβέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr