ΧΑΡΙΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΟΓΚΟ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΜΟΛΙΣ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ

ΧΑΡΙΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΟΓΚΟ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΜΟΛΙΣ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ

Έχεις λεπτή τρίχα ή βλέπεις το τελευταίο διάστημα τα μαλλιά σου να ατονούν; Νιώθεις ότι τους λείπει ο πολυπόθητος όγκος;

Βιβή Αγγελάκη

Εκτός από τα εξειδικευμένα σαμπουάν για όγκο και τα προϊόντα hairstyling (όπως ο αφρός, τα ξηρά σαμπουάν κλπ) και εκτός από τα διάφορα tricks που κατά καιρούς δοκιμάζεις στα μαλλιά σου, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις την παρακάτω φυσική μάσκα – με δύο μόλις ανέξοδα υλικά- που θα τους χαρίσει όγκο και θα τα κάνει πιο λαμπερά.

Θα χρειαστείς :

1 αβγό
1 κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο

 

Η προετοιμασία θα πάρει ένα λεπτό:

Σε ένα καθαρό, μικρό μπολ, ανακατεύεις πολύ καλά το μηλόξυδο και το αβγό, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Η μάσκα είναι έτοιμη! Διπλασίασε τη ποσότητα των υλικών ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου.

Η ώρα της εφαρμογής:

Άπλωσε τη μάσκα απευθείας στις ρίζες των μαλλιών σου και άφησε το μείγμα να δράσει για περίπου 30-45 λεπτά. Έπειτα λούσου με το σαμπουάν, ως συνήθως.
Οι πρωτεΐνες που περιέχουν τα αβγά ενισχύουν την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών, αναζωογονώντας τα και χαρίζοντας όγκο από τη ρίζα, ενώ ταυτόχρονα, το μηλόξυδο απολεπίζει το τριχωτό της κεφαλής και βοηθά στο βαθύ καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής, μειώνοντας τη λιπαρότητα.

dutchesss.queen.gr

Υγρή βιταμίνη Α (σέρουμ). Γυρνάει τον χρόνο πίσω.
Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr