15 χτενίσματα για γυναίκες με τετράγωνο σχήμα προσώπου

15 χτενίσματα για γυναίκες με τετράγωνο σχήμα προσώπου

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο σημαντικό είναι να επιλέξετε ένα χτένισμα που ταιριάζει στο πρόσωπό σας; Ένα όμορφο χτένισμα όταν τεθεί σε λάθος πρόσωπο, μπορεί να είναι μια μεγάλη καταστροφή. Τα χτενίσματα σχετίζονται όλα με τη γεωμετρία και τα σχήματα. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε ένα σωρό χτενίσματα για τετράγωνα πρόσωπα. Υπάρχουν μερικά σημεία που πρέπει να θυμόμαστε, όταν είναι να επιλέξουμε ένα τέλειο χτένισμα για τετράγωνο πρόσωπο μας.

Δείτε λοιπόν 15 χτενίσματα που ταιριάζουν σε όλες εσάς που έχετε τετράγωνο πρόσωπο:

1.) Ψηλός κότσος

Τα μακριά μαλλιά μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικά μερικές φορές ειδικά τα καλοκαίρια. Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για το σκοπό αυτό. Είναι μια καλή επιλογή για τις περισσότερες των περιπτώσεων και είναι ιδανικό για τις ημέρες όταν δεν έχετε χρόνο για να λούσετε τα μαλλιά σας.

2.) Μακριά επίπεδα μαλλιών με φράντζα στην μια πλευρά:

 

Αυτό είναι ένα κολακευτικό στυλ για να προσθέσετε γωνίες στο πρόσωπό σας. Σαφώς τα καθορισμένα στρώματα και η φράντζα από την μια πλευρά όχι μόνο προσθέτουν ζωντάνια, αλλά κάνει και τα μαλλιά σας πιο φωτεινά .

3.) Από την μια πλευρά πλεξούδα

 

Δεν χρειάζεται να σκεφτείτε πολύ πριν δοκιμάσετε αυτό το χτένισμα, αν έχετε μακριά μαλλιά. Το χτένισμα αυτό θα σας κάνει να φαίνεστε τρομερή. Είναι ένα απίθανο χτένισμα για γυναίκες με τετράγωνο πρόσωπο.

4.) Χτενίσματα Half-Up και Half-Down

 

Δεν παίρνει πολύ χρόνο για να δημιουργήσετε αυτό το χτένισμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ίσια και μακριά μαλλιά προσθέτουν διάσταση αλλά όταν ενσωματώσετε μπούκλες μεταμορφώνεται το στυλ σας και το κάνετε ακόμη πιο δελεαστικό.

5.) Πλεκτό κοτσιδάκι

 

Το κοντά μαλλιά σε ένα τετράγωνο πρόσωπο μπορεί κάποιες φορές να έιναι πρόβλημα. Αλλά αν κάνετε ένα όμορφο κοτσιδάκι και κάνετε ελαφριά κύματα μπορεί να μεταμορφώσετε το στυλ σας. Αυτό το χτένισμα είναι κατάλληλο και για επίσημες εκδηλώσεις.

6.) Βυσσινί κυματισμοί

 

Αν έχετε απλά βαρεθεί τις ξανθιές και μαύρες αποχρώσεις και θέλετε να κάνετε μια αλλαγή, τότε δοκιμάστε την απόχρωσηαυτή του κόκκινου. Πρόκειται για ένα πανέμορφο χτένισμα για την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο σημαντικό είναι να επιλέξετε ένα χτένισμα που ταιριάζει στο πρόσωπό σας; Ένα όμορφο χτένισμα όταν τεθεί σε λάθος πρόσωπο, μπορεί να είναι μια μεγάλη καταστροφή.

7.) Αλογοουρά με ράστα

 

Οι σφιχτές πλεξούδες με την αλογοουρά είναι τέλειες, αν ψάχνετε γι α έναεπαγγελματικό χτένισμα. Ένα ελαφρύ μακιγιάζ δεν είναι ποτέ κακό να το κάνουμε. Τα τολμηρά χείλη και τα τέλεια φρύδια ολοκληρώνουν συνολικά μια τέλεια εμφάνιση.

8.) Στριφογυρισμένο απο την μια πλευρά Updo

 

Αν θέλετε κάτι κομψό και βρώμικο τότε αυτό το χτένισμα, έχει και τα δύο. Μερικές φουρκέτες, ένα σίδερο για μπούκλες και λακ είναι οτι ακριβώςχρειάζεστε. Φέρτε τις μπούκλες των μαλλιών σας στη μία πλευρά του προσώπου σας. Τυλίξτε το στη μια πλευρά ως Updo.

9.) πλεξούδα χωριατοπούλας Updo

 

Το χτένισμα αυτό ταιριάζει απόλυτα σε γυναίκες με τετράγωνο πρόσωπο. Κάντε το και σίγουρα θα κλέψετε το ενδιαφέρον των συνεργατών σας και όχι μόνο.

10.) Πλεξούδα καταρράκτης

 

Αν ψάχνετε για ένα χτένισμα που είναι θηλυκό και ρομαντικό, τότε η ιδέα της πλεξούδας καταρράκτη είναι τέλεια. Είναι ένα υποδειγματικό χτένισμα το οποίο μαλακώνει τις γωνίες του σαγονιού.

11.) Κυματιστά μαλλιά με λεπτές πλεξούδες :

Τα μακριά μαλλιά σας θα φαίνονται υπέροχα κυματιστά αλλά και με την παρουσία των ανάλαφρων πλεξούδων. Είναι ένα χτένισμα ανάλαφρο και εντυπωσιακό.

12.) Ακατάστατο Updo

 

Aυτό το λαμπερό χτένισμα θα σας κάνει να φαίνεστε σαν ντίβα. Οι ραβδώσεις που διαμορφώνονται στο πρόσωπο είναι εξαιρετικές. Είτε πρόκειται για ένα πάρτυ ή μια επίσημη εκδήλωση, μπορείτε να το κάνετε αυτό το χτένισμα.

13.) Καρέ

 

Αυτά είναι από τα πιο μοντέρνα κουρέματα αυτής της σεζόν και ταιριάζει πολύ στις γυναίκες με τετράγωνο πρόσωπο. Ζητήστε από την κομμώτρια σας να κάνει αυτό το χτένισμα και σίγουρα θα εντυπωσιάσετε.

14.) Αλογοουρά με αφέλειες

 

Αν εντυπωσιάζουν τους πάντες, τα μάτια σας, τότε αυτό το χτένισμα θα τονίσει ακόμη περισσότερο την ομορφιά των ματιών σας. Ένα καλό μακιγιάζ ματιών θα σας κάνει να φαίνεστε θαυμάσια με αυτό το χτένισμα.

 

15.) Ακατάστατο ψαροκόκαλο

 

Πρόκειται για ένα δημιουργικό και ενδιαφέρον τρόπο για να κάνετε όλο στυλ τη λεπτή τρίχα σας. Το χτένισμα ουράς ψαριού είναι ιδανικό για όλες τις ημέρες και ώρες.

www.daddy-cool.gr

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.
Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.
Δαφνέλαιο. Το δυναμωτικό των μαλλιών.
Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!
Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr