Σπιτική μάσκα για τα χαλαρωμένα άνω βλέφαρα, με ένα μόνο υλικό

Σπιτική μάσκα για τα χαλαρωμένα άνω βλέφαρα, με ένα μόνο υλικό

 

Σίσσυ Δαντέλα –
Τα χαλαρωμένα βλέφαρα είναι μια κατάσταση, που όχι μόνο κάνει τις γυναίκες να δείχνουν μεγαλύτερες σε ηλικία από ότι πραγματικά είναι, αλλά μπορεί επίσης να εμποδίσει και την όραση. Η βλεφαρόπτωση μπορεί να είναι μια μόνιμη κατάσταση, να επιδεινώνεται με τον καιρό, ή απλώς να έρχεται και να φεύγει. Επίσης μπορεί να παρουσιάζεται και στα δύο μάτια ή μόνο στο ένα.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, κάθε χρόνο, πάνω από εκατό χιλιάδες άνδρες και γυναίκες αναζητούν χειρουργικές λύσεις για να δώσουν τέλος σε αυτό το πρόβλημα. Προτού όμως αποφασίσεις να κάνεις κάποια χειρουργική παρέμβαση, δοκίμασε αυτή τη σπιτική συνταγή με ένα μόνο υλικό που σίγουρα έχεις στην κουζίνα σου και γρήγορα θα δεις αποτέλεσμα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα αυγό και μία μπατονέτα.

Οδηγίες:

Αφαίρεσε καλά το μακιγιάζ και ξέπλυνε το πρόσωπό σου με άφθονο νερό. Σπάσε ένα αυγό και κράτησε μόνο το ασπράδι. Πάρε την μπατονέτα και άλειψέ την με το ασπράδι. Κλείσε το μάτι σου και τοποθέτησε την μπατονέτα με το υλικό σε όλο το βλέφαρο. Άφησέ το μέχρι να νιώσεις ότι το αυγό ξεραίνεται και μετά αφαίρεσέ το.

Εάν εφαρμόζεις αυτή τη σπιτική θεραπεία τρεις φορές την εβδομάδα, ένα είναι μόνο σίγουρο: ότι θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα.

www.womantoc.gr

BEAUTY O PEPTIDE LIFT-CREAM. Κρέμα ανάπλασης για άνδρες και γυναίκες.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr