Γκρίζα μαλλιά: Να τα βάψετε ή να τα αγαπήσετε; 12 κουρέματα για γκρίζα μαλλιά.

Γκρίζα μαλλιά: Να τα βάψετε ή να τα αγαπήσετε; 12 κουρέματα για γκρίζα μαλλιά.

 

Κάθε ανεξίτηλο σημάδι του αμείλικτου χρόνου, είναι ένα κακό σημάδι. Ή μήπως όχι; Γιατί να μην προσπαθήσετε να «αγκαλιάσετε» αυτή την αλλαγή αξιοποιώντας το κομψό γκρι; Είτε αρνείστε κάθετα να αποδεχτείτε την αλλαγή που έφερε ο χρόνος στα μαλλιά σας, είτε είστε έτοιμες να συμφιλιωθείτε με το γκριζάρισμα, συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές, αλλά και ιδέες για κουρέματα, που θα σας φανούν χρήσιμες.
Γκρίζα μαλλιά: Να τα βάψετε ή να τα αγαπήσετε;

Tips για το βάψιμο
Αν ανήκετε στις γυναίκες που δεν θέλουν να αφήσουν το σημάδι του χρόνου να φανεί και προτιμάτε να βάψετε τα μαλλιά σας, τότε κάντε το με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο.

– Βάψτε τα στο φυσικό σας χρώμα: Επιλέγοντας μια βαφή κοντινή στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, θα πετύχετε αποτέλεσμα πιο… πιστευτό.

– Ίσως χρειαστούν περισσότερες από μια αποχρώσεις: Για να καλύψετε εντελώς το γκριζάρισμα, ενδέχεται να χρειαστείτε και μία δεύτερη, πιο σκούρα απόχρωση. Θα χρειαστεί να το προβλέψετε, αν βάφετε τα μαλλιά σας μόνη.

– Αποφύγετε τα πολύ σκούρα χρώματα: Αν διαλέξετε ένα βαθύ κόκκινο ή ένα σκούρο καστανό χρώμα, η αντίθεση με τα άσπρα θα είναι πολύ μεγάλη, όταν αρχίσουν οι ρίζες να φαίνονται.

Πώς να τα φροντίσετε
Το σημαντικότερο, είναι τα μαλλιά σας να δείχνουν υγιή και λαμπερά. Το γκρίζο χρώμα, δεν θα αφαιρέσει τίποτα από τη λάμψη των μαλλιών σας, αν τα περιποιείστε. Μπορείτε να απλώνετε μια μάσκα στα μαλλιά σας, σε τακτικά διαστήματα, για να ενισχύσετε την λάμψη και την ποιότητα της τρίχας σας -συμβουλευτείτε την κομμώτρια ή τον κομμωτή σας για το κατάλληλο προϊόν και τη σωστή εφαρμογή του. Επίσης, είναι σημαντικό να κόβετε συχνά τις άκρες για να αποκτήσουν τα μαλλιά σας όγκο ή και να πάρετε μερικές βιταμίνες -κατόπιν συνεννόησης με τον φαρμακοποιό σας- που θα τα δυναμώσουν (προσπερνάμε την περί καθαριότητας συμβουλή ως αυτονόητη).

Οι 12 κομμώσεις του γκρι
Αν, αντιθέτως, είστε διατεθειμένη να καλωσορίσετε την αλλαγή, συγκεντρώσαμε μερικά κουρέματα και χτενίσματα γυναικών που έχουν γκριζάρει και δεν το κρύβουν, για να πάρετε ιδέες.

Πηγή:www.mama365.gr

Κανναβέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr