Ποιοί άνδρες είναι οι πιο δυνατοί εραστές σύμφωνα με την επιστήμη

Ποιοί άνδρες είναι οι πιο δυνατοί εραστές σύμφωνα με την επιστήμη

 

Δείτε ποιοι άνδρες είναι μηχανές του σεξ!
Γράφει: Λαυρέντης Νεκτάριος

Τα χαρακτηριστικά των ανδρών που είναι μηχανές στο σεξ εντόπισαν οι επιστήμονες!

Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά ορισμένα χαρακτηριστικά που διαθέτουν ορισμένοι άνδρες κάνουν τη διαφορά στις σεξουαλικές επιδόσεις.

Αναλυτικότερα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο The Journal of Sexual Medicine τεκμηριώνει όσοι άνδρες γυμνάζονται έχουν καλύτερες αποδόσεις στο σεξ, συγκριτικά με εκείνους που δεν σηκώνονται από τον καναπέ τους.

Όπως προέκυψε από την ίδια έρευνα όσοι αθλούνται για τουλάχιστον μια ώρα στο γυμναστήριο έχουν καλύτερες…επιδόσεις. Μάλιστα οι ειδικοί ανακάλυψαν οι άνδρες που χαρακτηρίζονται μηχανές του σεξ καθημερινά πραγματοποιούν τις γνωστές σε όλους ασκήσεις Kegel.

Πρόκειται για ασκήσεις που γυμνάζουν τους μυς της λεκάνης και έτσι όσοι άνδρες τις πραγματοποιούν βάση των σχετικών μελετών έχουν καλύτερο έλεγχο της στύσης τους.

Μετρήστε το ύψος!

 

Στο μεταξύ άλλη έρευνα που έγινε στην Ουγγαρία έδειξε ότι οι κοντοί άντρες κάνουν τη διαφορά στο σεξ. Η ίδια έρευνα απέδειξε ότι οι κοντοί άνδρες, συγκριτικά με τους ψηλούς, έχουν περισσότερες ερωτικές συνευρέσεις.

Δεν έχουν παραπανίσια κιλά

Μελέτη από την Ουγγαρία στην έλαβαν μέρος περισσότεροι από 530 άνδρες ηλικίας 20 έως 54 ετών έδειξε ότι περισσότερο σεξ κάνουν οι άνδρες μεταξύ 25-29 ετών που ζυγίζουν λιγότερο από 80 κιλά. Επίσης, πιο σεξουαλικά ενεργοί ήταν οι άνδρες που δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας, όπως καρδιοπάθεια.

Σωστές αναπνοές

Οι σωστές αναπνοές ακόμη και στη διάρκεια του σεξ μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Οι ειδικοί συστήνουν να μάθετε να εισπνέτε από τη μύτη και να εκπνέετε από το στόμα!

Epimedium macun 240g φυτικό αφροδισιακό σε σούπερ τιμή!

Maca Powder Μάκα. Βιολογική ρίζα σε δισκία.

Σερενόα.. Βότανο για τον προστάτη και την ανδρική λίμπιντο.

Epimedium macun 240g φυτικό αφροδισιακό σε σούπερ τιμή!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr