Χαμηλή ενέργεια και κόπωση: Αυτοί είναι οι top λόγοι

Χαμηλή ενέργεια και κόπωση: Αυτοί είναι οι top λόγοι

Η χαμηλή ενέργεια και κόπωση αποτελεί ένα σύμπτωμα το οποίο λίγο πολύ έχει παρουσιαστεί στους περισσότερους.

Δεν είναι καθόλου σπάνιο το σύμπτωμα να κοιμάστε και να ξυπνάτε κουρασμένοι ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας να μην μπορείτε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας. Αυτό δεν είναι απλά ζήτημα υπερβολικής ενασχόλησης με τη δουλειά ή ελλιπούς ύπνου, υπάρχουν και μερικοί ακόμα ενοχοποιητικοί παράγοντες που προκαλούν χαμηλή ενέργεια και κόπωση.

Γράφει: Λαυρέντης Νεκτάριος

 

Δείτε ποιοι μπορεί να είναι αυτοί:

Μήπως φταίνε οι ορμόνες;

Τόσο ο αρρύθμιστος θυρεοειδής όσο και η κακή λειτουργία των επινεφριδίων μπορεί να σας κλέβουν την ενέργειά σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να υποβληθείτε σε μια γενική εξέταση αίματος για να εξακριβώσετε τι ακριβώς συμβαίνει.

 

Εξαντλητική δίαιτα

Μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι εξαντλητικές δίαιτες, έχουν ως αποτέλεσμα να αισθάνεστε μόνιμα κουρασμένοι. Παράλληλα, τέτοιου είδους δίαιτες είναι επιζήμιες για την υγεία σας.

Δεν πίνετε αρκετό νερό

Όσοι δεν πίνουν αρκετό νερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αισθάνονται τις δυνάμεις τους να τους εγκαταλείπουν αρκετές φορές μέσα στη διάρκεια της ημέρας.

Κάνετε καθιστική ζωή

Η καθιστική εργασία μπροστά σε έναν υπολογιστή αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες, που σας κάνουν να αισθάνεστε, ότι η ενέργειά σας, σας έχει εγκαταλείψει.

www.healthreport.gr

5-HTP 50 MG. Μείωση στρες, ενέργεια, βαθύς ύπνος.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr