Η καλύτερη απολεπιστική Μάσκα με Βρώμη

Η καλύτερη απολεπιστική Μάσκα με Βρώμη

Μία από τις αγαπημένες μου σπιτικές συνταγές απολέπισης προσώπου είναι τόσο απλή! Μόνο 3 συστατικά και ίσως τα έχετε ήδη στο σπίτι σας: νιφάδες βρώμης, μέλι και αμυγδαλέλαιο (ή λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο). Αυτά τα συστατικά έχουν υπέροχες θεραπευτικές ιδιότητες. Η βρώμη είναι γεμάτη αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ενώσεις και είναι γνωστό για τις ιδιότητες της στο δέρμα, συμπεριλαμβανομένης της ενυδάτωσης του ξηρού δέρματος, παρέχοντας ανακούφιση από φαγούρα, εξανθήματα και άλλους δευτερεύοντες ερεθισμούς του δέρματος. Το μέλι παρέχει φυσικές αντιβακτηριδιακές και θεραπευτικές ιδιότητες για να καταπραΰνει και να καθαρίσει το δέρμα. Το αμυγδαλέλαιο είναι πολύ ελαφρύ και μη λιπαρό. Καθαρίζει τους πόρους της επιδερμίδας και βοηθά στην ενυδάτωση και θρέψη καθώς επίσης και σε δέρματα επιρρεπή σε ακμή.

Συνταγή :

Δύο μέρη βρώμης
2. Ένα μέρος μέλι
3. Ένα μέρος γλυκό αμυγδαλέλαιο (ή λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο – κατά προτίμηση)

Ανακατέψτε τα πάντα μέχρι να γίνει ένα παχύ κολλώδες μείγμα. Μη διστάσετε να προσθέσετε λίγο επιπλέον λάδι ή ακόμα και λίγες σταγόνες νερού, εάν είναι πολύ κολλώδες.

Απλώστε σε όλο το πρόσωπο και τρίψτε με κυκλικές κινήσεις,αφήστε το 5 λεπτάκια στο πρόσωπο και έπειτα ξανατρίψτε και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.Το πρόσωπό σας θα έχει μία υπέροχη αίσθηση, αφού θα θελήσετε να το κάνετε αυτό καθημερινά.Αυτή η μάσκα είναι ιδιαίτερα καλή κατά τους ψυχρούς χειμερινούς μήνες, όταν το δέρμα τείνει να αφυδατώνεται.

xybk.eu

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

 

Έλαιο βρώμης απο τα μυστικά ομορφιάς.

Έλαιο βρώμης.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr