Σιταρόχορτο για τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος!H super αντιοξειδωτική κι ενυδατική σπιτική μάσκα!

Σιταρόχορτο για τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος!H super αντιοξειδωτική κι ενυδατική σπιτική μάσκα!

Πρόκειται για ένα φυσικό αποτοξινωτικό. Το σιταρόχορτο σε σκόνη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της λάμψης του δέρματος, βελτιώνοντας έτσι την υγεία του.

Καθαριστικό δέρματος:

Είναι ένα τέλειο καθαριστικό δέρματος και απολεπιστικό, αφού αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από την επιφάνεια. Διευκολύνει εσωτερικά τον αναζωογονητικό μηχανισμό, ενισχύοντας έτσι τη νεανική λάμψη και την ελαστικότητα του δέρματος.

Ομάδα neadiatrofis.gr

H super αντιοξειδωτική κι ενυδατική σπιτική μάσκα προσώπου

Είναι εκπληκτική γιατί ενυδατώνει, επουλώνει, καλμάρει και αποτοξινώνει το δέρμα. Η μάσκα προσώπου με σιταρόχορτο και μέλι περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά, μέταλλα και βιταμίνες και είναι μια μάσκα που θα σας χαρίσει λαμπερό και υγιές δέρμα.

Ιδανικά χρησιμοποιήστε την μια ή δυο φορές την εβδομάδα και αφήστε την στο πρόσωπό σας για 10-20 λεπτά, ανάλογα με την ευαισθησία που έχει το δέρμα σας.

Σπιτική μάσκα προσώπου με μέλι και σιταρόχορτο

Υλικά που θα χρειαστείς

• 1 ½ κουταλάκι του γλυκού μέλι
• 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σιταρόχορτου

Οδηγίες παρασκευής

Σε ένα μπολάκι ανακατέψτε πολύ καλά με μια σπάτουλα το μέλι μαζί με το σιταρόχορτο. Τοποθετήστε το μείγμα στο πρόσωπό σας και χαλαρώστε.

Αφήστε για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάλτε με χλιαρό νερό ή με μια πετσέτα που έχετε βουτήξει σε χλιαρό νερό. Στη συνέχεια αν νιώθετε την ανάγκη να ενυδατώσετε το δέρμα σας απλώστε μια μικρή ποσότητα λάδι καρύδας.

marymary.gr

Wheatgrass σιταρόχορτο για αποτοξίνωση (σκόνη)

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!
Εσάνς καρύδας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr