Θεϊκή λεύκανση δοντιών. Η απόλυτη συνταγή για κατάλευκα δόντια και γερά ούλα!! Προλαμβάνει περιοδοντίτιδα και ουλίτιδα!

Θεϊκή λεύκανση δοντιών. Η απόλυτη συνταγή για κατάλευκα δόντια και γερά ούλα!! Προλαμβάνει περιοδοντίτιδα και ουλίτιδα!

 

 

Υπάρχουν 2 απλές συνταγές που φροντίζουν εξαιρετικά τα δόντια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως μια.

Συνταγή 1η.

Τεϊόδεντρο στα δόντια.

Το τεϊόδεντρο είναι αγαπημένο  γιατί έχει αποδειχθεί σωτήριο σε πολλές περιπτώσεις και ιδανικό κάτω από πολλές συνθήκες.  Το κουβαλάω πάντα στη τσάντα για κάθε είδους πρόβλημα που μπορεί να μου προκύψει. Από ένα σπυράκι μέχρι κολπική μυκητίαση ή οδοντικό πρόβλημα.

Η συνταγή που ακολουθεί αποτελεί την καλύτερη συνήθεια που προλαμβάνει περιοδοντίτιδα και ουλίτιδα ενώ αντιμετωπίζει το περιοδοντικό απόστημα (ή το αποτρέπει ακόμη και το αντιμετωπίζει εξαιρετικό βοήθημα εάν σας προκύψει λόγου χάρι μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε την Δευτέρα να σας δει ο γιατρός που σας παρακολουθεί)

Η συνταγή:

Πριν από το βούρτσισμα των δοντιών μας, ρίχνουμε μια σταγόνα tee tree (τειόδεντρο)  πάνω στην οδοντόβουρτσα με την οδοντόκρεμα με την οποία θα πλύνουμε τα δόντια μας. Το τεϊόδεντρο, απολυμαίνει την οδοντόβουρτσα μας αυτόματα και μας καθαρίζει κατά το βούρτσισμα  από μολύνσεις.

Συνταγή 2η. (λεύκανσης)

Έτσι γίνεται η πιο ισχυρή λεύκανση που μπορείς να επιτύχεις χωρίς κανένα κόστος, καθώς το αιθέριο έλαιο λεμονιού, δεν φημίζεται ως ακριβό. Είναι οικονομικό και κάνει θαύματα στην λεύκανση των δοντιών. Καθαρίζει τα δόντια από το χρώμα που  αφήνουν ο καφές, το τσάι, τα φάρμακα, το κάπνισμα.

Τρόπος χρήσης.

Με κάθε βούρτσισμα των δοντιών, ρίχνουμε πάνω στην οδοντόκρεμα μας μια σταγόνα αιθέριο έλαιο λεμονιού. Αν τα δόντια μας είναι πάρα πολύ μαύρα από τις κακές μας συνήθειες ,χρησιμοποιούμε το αιθέριο έλαιο λεμονιού συστηματικά με κάθε βούρτσισμα επί μια εβδομάδα. Μετά για συντήρηση το χρησιμοποιούμε από μία έως και 2 φορές την εβδομάδα. Να θυμάστε το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό! Σημείωση: είναι πολύ καλύτερο για την στοματική μας υγιεινή να χρησιμοποιούμε το αιθέριο έλαιο λεμονιού μαζί με το τεϊόδεντρο.

Δηλαδή: από μια έως και 2 σταγόνες τεϊόδεντρου πάνω στην οδοντόβουρτσα με την οδοντόκρεμα και μια σταγόνα αιθέριο λεμόνι.

Προφυλάξεις τεϊόδεντρου: καμία αντένδειξη. Για κάθε τύπου λοιμώξεις.

Λεμόνι: αντισηπτικό, αντιβακτηριδιακό.

Προφυλάξεις στο αιθέριο έλαιο λεμονιού: Δεν το χρησιμοποιούμε τους 3 πρώτους μήνες μιας κύησης.

Προσοχή 1!

Δεν καταπίνουμε ποτέ και με κανέναν τρόπο αιθέρια έλαια. Εκτός αν σας το συστήσει γιατρός και αποκλειστικά κάτω από τις οδηγίες του.

Προσοχή 2!

Ενημερωθείτε και ρωτήστε τον γιατρό σας. Τα δόντια είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας ομορφιάς και υγείας που επιδρά στην ψυχολογία. Καμία εναλλακτική θεραπεία δεν αντικαθιστά τον οδοντίατρο.

Ζωή Κυροπούλου

Πηγή: www.egoismos.gr

 

Πως θα γίνεις η πιο όμορφη γυναίκα που είδες ποτέ!

Οι ακαταμάχητοι γοητευτικοί άνθρωποι! Πως θα τους μιμηθούμε.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr