Πως να κολακεύσεις το σχήμα του προσώπου σου με αφέλειες!

Πως να κολακεύσεις το σχήμα του προσώπου σου με αφέλειες!

Πως να κολακεύσεις το σχήμα του προσώπου σου με αφέλειες!

Όλοι έχουμε δει τις αγαπημένες μας διασημότητες να εμφανίζονται κατά καιρούς με αφέλειες στο κόκκινο χαλί ή στα εξώφυλλα των περιοδικών. Αν σκέφτεσαι μια τέτοια αλλαγή στο κούρεμά σου για τον εαυτό σου, θα πρέπει να βρεις το σωστό στυλ σε σχέση με το σχήμα του προσώπου σου και για τον τρόπο της ζωής σου. Ας δούμε όμως μερικά παραδείγματα που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε μια σωστή επιλογή:

Οβάλ

hannah-simone-bangsΠρόκειται για το τέλειο σχήμα προσώπου για να ταιριάξει οποιαδήποτε αφέλεια. Το καλό λοιπόν είναι ότι μπορείς σε αυτή την περίπτωση να διαλέξεις το στυλ που σου αρέσει, αφού είναι πολύ πιθανό ότι το πρόσωπό σου θα το υποστηρίξει. Η συμβουλή μας είναι η επιλογή σου να συμπληρώνει το υπόλοιπο του κουρέματός σου. Η Zooey Deschanel στη φωτογραφία, έχει διαλέξει μοντέρνες απότομες αφέλειες που πραγματικά αγαπάμε!

Πολλές γωνίες


olivia-wilde-bangsΤα μακρύτερα πλαϊνά στην φράντζα κολακεύουν καλύτερα ώστε να αντισταθμιστεί ένα τετράγωνο σχήμα προσώπου. Επίσης, αν το σχήμα του σαγονιού είναι πιο τετραγωνισμένο, καλύτερα να αποφεύγονται οι πολύ ‘κεντρικά’ τοποθετημένες αφέλειες και τα πολύ απότομα κοψίματα στο στυλ κινέζικης κούκλας. Στο παράδειγμά μας, η Olivia Wilde τραβάει όλα τα βλέμματα χάρη στον άψογο συνδυασμό της φράντζας με την αλογοουρά της.

Σχήμα καρδιάς


taylor-swift-bangsΓια τις γυναίκες με πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, η καλύτερη λύση είναι μακριά στρώματα μαλλιών που πλαισιώνουν το πρόσωπο ή φράντζα στην ευθεία των φρυδιών κατά μήκος. Η Taylor Swift έχει επιλέξει τη μονοκόμματη φράντζα στο ύψος των φρυδιών. Πιστεύουμε ότι της ταιριάζει και λειτουργεί είτε σε ίσια, είτε σε σπαστά μαλλιά.

Στρογγυλό πρόσωπο

kirsten-dunst-bangsΓια τα στρογγυλά πρόσωπα, μια μακριά πλαϊνή αφέλεια είναι ιδανική για να σπάσει την στρογγυλάδα. Ποτέ μην επιχειρήσεις κοντή αφέλεια, η οποία θα τονίσει το σχήμα του προσώπου σου. Η Kirsten Dunst με τις πλαϊνές αφέλειες, πετυχαίνει τον σκοπό της, δηλαδή να μαλακώσει το περίγραμμα του προσώπου της.

Μεγάλο πρόσωπο


lea-michele-bangsΜια βαριά φράντζα ταιριάζει συνήθως καλά σε ένα μεγάλο πρόσωπο. Χαρίζει μια νεανική, φρέσκια εικόνα με την οποία μπορούν να πειραματιστούν οι γυναίκες κάθε ηλικίας. Οι βαριές αφέλειες της Lea Michele, λειτουργούν τέλεια σε συνδυασμό με τα κυματιστά μαλλιά της.

Πως να φορμάρεις τις αφέλειές σου

lauren-conradΓια να πετύχεις τέλειο αποτέλεσμα, στέγνωσε με μια στρογγυλή βούρτσα μέχρι να γίνουν εντελώς ίσιες και στη συνέχεια, χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να διαμορφώσεις το στυλ. για μια φράντζα σε στυλ Υ, όπως της φωτογραφίας, μπορείς να δοκιμάσεις τη χρήση κάποιου προϊόντος. Προτείνεται η χρήση ενός προϊόντος για μαλλιά, όπως για παράδειγμα κερί, για τη διαμόρφωση του ανοίγματος. Τέλος, είναι σημαντικό οι φράντζες να κουρεύονται κάθε 3 με 4 εβδομάδες, για να εξασφαλιστεί ότι διατηρούν το σχήμα τους.

www.mommy.gr

Σαπούνι κατράμι (πίσσα κέδρου) για δερματικά προβλήματα.

BERRYFULL Volumizing Shampoo

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr